Podcast: Dansk håndbolds kronprins, et slutspil og en hyldest af 'Air France'

16x9
Henrik Toft Hansen og Daniel Narcisse Foto: Damir Sagolj / Scanpix Denmark

'Buffalo' med en fransk verdensstjerne, en kronprins, der rykker tættere på tronen - og et slutspil, der er tyvstarter er på tapetet i denne podcast

Hvad er konsekvensen, hvis man bliver drukket under af en fransk superstjerne i legen 'Buffalo'?

- Og hvordan hænger den historie sammen med beskrivelsen af en gentleman, der er udpræget æstetiker?

Det får du svar på i denne uges udgave af TV 2 SPORT's håndboldpodcast, hvor du takket være en tidligere holdkammerat og en håndboldekspert kan tage afsked med en fransk landsholdslegende.

Men inden snakken falder på Daniel Narcisse, kan du også være med, når de to hovedpersoner gør status for det danske herrelandshold på bagkant af Golden League.

Hvem kom tættere på Nikolaj Jacobsens A-trup? Hvorfor efterlyste landstræneren noget ærgerrighed? - Og er kronprins Lauge af Danmark efterhånden klar til at sætte sig på tronen?

Nordsjælland Håndbolds træner, den tidligere landsholdsanfører, Ian Marko Fog, og TV 2 SPORT's Daniel Svensson tager dig også med helt ind i det slutspil, der blev indledt i midtugen.

Bliv klædt på til resten af de afgørende kampe i 888ligaen i podcasten herunder. Eller find den via iTunes, SoundCloud eller der, hvor du plejer at finde dine podcasts.

Gæster: Ian Marko Fog og Daniel Svensson

Vært: Jonas Nyhøj

Optaget: 13. april 2018