Nordsjælland var et halvt minut fra stor overraskelse

Bjerringbro-Silkeborg lykkedes at tilkæmpe sig et point, selvom de var bagud med mange mål midtvejs i anden halvleg.

Nordsjælland Håndbold var tæt på at levere den første store overraskelse i dette års slutspil.

På udebane havde de i store dele af kampen udspillet Bjerringbro-Silkeborg, men grundspillets nummer tre formåede at få point med fra kampen.

30-30 endte kampen, som Nordsjælland havde mulighed for at vinde i kampens sidste angreb.

Pointet er BSV formentlig mest glade for, da de på intet tidspunkt i kampen var foran mod de undertippede nordsjællændere, der først sikrede deres slutspilsplads i sidste spillerunde.

Fuldendte stort comeback

Flere gange i første halvleg var Nordsjælland foran med tre mål, men midtjyderne fik alle gange kæmpet sig tilbage og udlignet. Det var dog Nordsjælland, som kunne gå til pause med en spinkel føring på 17-16.

I anden halvleg var Nordsjælland de toneangivende, mens BSV havde problemer med at få spillet til at fungere. Halvvejs begyndte overraskelse at ligne en realitet, da udeholdet bragte sig foran med 26-20.

Men derfra begyndte nervøsiteten at brede sig hos Nordsjælland-spillerne, hvor især Aku Kreutzmann brændte flere chancer. Omvendt blev BSV løftet af hjemmebanepublikummet i JYSK Arena.

Med 30 sekunder tilbage af kampen fik BSV straffekast, som Nikolaj Øris scorede usvigelig sikkert på. Nordsjælland havde mulighed for at afgøre kampen med et sidste angreb, men selvom de spillede syv mod seks, formåede de ikke at spille sig frem til en ordentlig afslutning.

I stedet endte det med et frikast, som Nicolai Pedersen sendte i muren.

Med det uafgjorte resultat ligger BSV fortsat godt til den semifinalegivende andenplads i gruppen. De har tre point ned til Nordsjælland.

Gruppen toppes af GOG, som møder KIF Kolding København søndag.