Rivaliserende klubber gav 'drillegaver' til hinanden inden topkamp

Den kærlige rivalisering mellem Skjern og TTH var tydelig inden lørdagens slutspilskamp mellem de to klubber.

Skjern Håndbold og TTH Holstebro har et særligt forhold til hinanden.

På én gang er de to topklubber både rivaler og gode venner. De hader at tabe til hinanden, men under alligevel også modstanderen det godt.      

  Det var tydeligt, inden lørdagens slutspilskamp mellem de to klubber. Her havde henholdsvis direktøren og bestyrelsesformanden fra TTH og Skjern taget drilske gaver med til hinanden.

- Der er to titler, der betyder noget: Et pokalmesterskab og DM. Vi har vundet en titel i år – dansk pokalmester – og derfor har vi en TTH pokalmesterøl, som Skjern Håndbold har fortjent, indledte TTH-direktør John Mikkelsen og fortsatte:

- Nu er de mellem sidste – ikke de otte bedste – men de sidste otte i Champions League. Derfor skal de have sådan en flot gave her, sagde John Mikkelsen, inden han overrakte Skjerns bestyrelsesformand tre flasker øl.

Svaret kom prompte. Carsten Thygesen havde nemlig også en lille present med til rivalen:

- Det er en billet til Champions League-kvartfinalen, så de også kan lov til at opleve, hvad det vil sige at spille med i Champions League, lød det fra Carsten Thygesen med henvisning til, at TTH Holstebro ikke spiller med i Europas største klubturnering i denne sæson.

Skjerns kvartfinale mod Nantes er udsolgt, og derfor har Carsten Thygesen ikke været i stand til at finde den mest behagelige plads i hallen. TTH-direktøren får til gengæld lov til at mærke stemningen fra allernærmeste hold.

- Siddepladsen var udsolgt, men der er en ståplads oppe ved Skjern Ultras, slutter Carsten Thygesen med et smil.

Skjern vandt kampen 35-30 over TTH Holstebro.