Aalborg er i mentale problemer, erkender stor profil

Aalborg Håndbold var tæt på at sætte point til mod Århus Håndbold. Spillerne i den nordjyske klub kæmper med mentale udfordringer, fortæller Juul.

Det ser bedre ud i tabellen, end det gør på banen for Aalborg Håndbold. Og de spillemæssige udfordringer har sat sine spor.

Det fortalte venstrefløjen Buster Juul, da Aalborg med nød og næppe slog Århus i lørdagens sene slutspilskamp, hvor Aalborg var bagud det meste af tiden og først kom på sejrskurs med mindre end tre minutter tilbage af kampen.

Aalborg kunne i sidste ende juble over en sejr på 28-27 – men kun takket være et stolpeskud fra gæsterne i kampens sidste angreb.

I fighter jer virkelig tilbage. Hvor finder I det?

- For manges vedkommende var det vrede og desperation over, at det ikke rigtig lykkes for os. Vi knokler eddermame med det for tiden. Vi har ikke den selvtillid, vi gerne vil have, og så må man grave dybt og fighte endnu mere. Jeg tror, det var det, der var udtrykket til sidst, indledte Buster Juul, der var kampafgørende med otte scoringer.

Vi skal til at finde noget bedre spil frem, hvis vi har ambitioner om at vinde det danske mesterskab

Buster Juul

Bent Nyegaard, håndboldekspert på TV 2 SPORT, mener, I ser lidt matte ud. Hans forklaring er en mental slitage. Hvad siger du til det?

- Der er rigtig fin tænding, og der er fin parathed. Men der er noget mental slitage – helt klart. Og når man kan mærke, at det man render og træner på ikke rigtig fungerer i kampe som i dag, så går det ind og sætter sig i hovederne på os. Så skal man ud og lave nogle lappeløsninger og ud i nogle alternativer. Det lykkedes så i dag, men vi skal til at finde noget bedre spil frem, hvis vi har ambitioner om at vinde det danske mesterskab.

Efter to spillerunder i slutspillet har Skjern seks point i gruppen. Det forsvarende mesterhold Aalborg har tre point, mens TTH Holstebro og Århus i øjeblikket ligger uden for semifinalepladserne med henholdsvis to og nul point.

Hvor efterlader denne sejr jer?

- Vi skal ud og have fire point mod Århus, og så bliver det højst sandsynligt en kamp mellem os og Tvis om at tage den sidste plads i semifinalen.

- Det ser fint ud. Vi har stadig Tvis hjemme, og så har vi en svær kamp mod Skjern på tirsdag. Det bliver spændende.

Aalborg – Skjern vises direkte på TV 2 SPORT tirsdag fra klokken 18.