GOG-profil har svært ved at sige fra - nu er anklen ’rigtig øm'

Gøran Johannessen har været skadet siden januar, fordi han ignorerede smerterne i sin ankel under det meste af VM-slutrunden.

Gøran Johannessen elsker håndboldspillet så højt, at det gør helt ondt.

GOG-profilen har nemlig svært ved at sige fra, når han egentlig er skadet og har brug for en pause. Det er grunden til, at han har været tvunget til at holde en pause på mere end to måneder. Smerterne blev simpelthen for store.

Men efter et par succesfulde træningspas i sidste uge gjorde Johannessen comeback for GOG søndag aften. Endnu engang med stærke smerter som resultatet.

- Nu er den rigtig øm. Isen hjælper rigtig meget, men så får vi at se i morgen, om den er hævet. Hvis den er det, så må jeg holde fri et par dage, sagde Gøran Johannessen til TV 2 SPORT efter kampen.

Efter eget udsagn gik det ’fint nok’ i slutspilskampen mod KIF Kolding København.

- Første halvleg var god. I anden halvleg tog det lidt tid, inden den kom i gang igen.

Og på den måde gentager historien om Gøran Johannessen sig. Han er nemlig så glad for at spille håndbold, at han trodser sine smerter.

- Jeg spillede omtrent hele VM-slutrunden med smerter i min ankel. Jeg fik reduceret det lidt med nogle piller, og så kom jeg hjem til GOG og stoppede med pillerne. Jeg har haft store smerter, og jeg har ikke kunnet spillet siden Final 4, sagde Johannessen inden sit comeback.

Efter 30-30-kampen erkendte han, at netop det med at sige fra er en af hans store udfordringer.  

Er du blevet bedre til at sige fra?

- Ikke rigtig. Jeg vil gerne spille hele tiden. Jeg siger tit, at det går okay, selvom det måske går fifty-fifty.

GOG fører slutspillets Gruppe 2 efter de to første kampe. Fynboerne har fem point. BSV ligger på andenpladsen med fire point, mens Nordsjælland og KIF Kolding København har et point værd.