KIF appellerede for straffe i tæt afslutning: - Ærgerligt, de ikke dømmer den

Bo Spellerberg mener, at KIF Kolding København burde være blevet tildelt et straffekast i slutningen af kampen mod GOG.

Med 12 mål viste Bo Spellerberg sig nok engang som en af KIF Kolding Københavns store profiler, da de søndag spillede ude mod GOG.

Mange af målene kom på straffekast, men KIF-profilen kunne godt tænke sig, at han havde scoret ét straffekast mere.

For med to et halvt minut tilbage af kampen blev Petter Øverby spillet fri på stregen. GOG's Magnus Jøndahl greb fat om Øverby, som skulle til at afslutte. Halvt liggende på jorden sendte han sit skud over Ole Erevik i målet.

Til trods for store protester hos Øverby og cheftræner Lars Frederiksen, forblev dommernes fløjte tavse. Intet straffekast.

- Jeg er specielt ærgerlig over, at vi i den situation ikke får straffe. Jeg synes, de (dommerne, red.) skal dømme den alle de gange, de hænger på Peter, og han skyder over. Den skal vi også have, så det er rigtig ærgerligt, de ikke lige dømmer den sidste også, sagde Bo Spellerberg efter kampen til TV 2 SPORT.

Den vurdering var TV 2 SPORTs håndboldekspert Bent Nyegaard dog ikke enig i.

- Jeg synes, han (Øverby, red.) er i balance til at levere en kvalitetsafslutning, lød det fra eksperten under kampen.

Det manglende straffekast skulle vise sig at blive vigtig for kampens udfald. For selvom det lykkedes KIF Kolding København at bringe sig i front med under et minut tilbage af kampen, fik GOG udlignet til resultatet 29-29.

2 mål af Bo Spellerberg og en 29-28-føring sekunder før tid rakte blot til et enkelt point for KIF mod GOG. Video: TV 2 SPORT

Så i stedet for to point måtte sydjyderne nøjes med et enkelt. Det gav nogle blandede følelser efter slutfløjtet, da de trods en vellykket kamp ikke formåede at spille sig tættere på førerholdene i slutspillets gruppe 2.

- Vi leverer på mange områder en god kamp og kan være rigtig tilfredse langt hen ad vejen med uafgjort i GOG. Men de to point, vi misser, gør, at det er lidt op ad bakke fra nu af. Så det er også en ærgerlig fornemmelse, da vi med en sejr havde haft en eller anden form for håb om at levere et mirakel i de sidste fire kampe og gå videre, siger KIF-profilen.

Efter to kampe af slutspillet topper GOG gruppe 2 med fem point. Bjerringbro-Silkeborg har fire, mens Nordsjælland og KIF Kolding København hver har ét point.

De to bedste hold fra hver gruppe går videre til semifinalerne.