Håndbold

Skjern-profil måtte bæres fra banen: - Pludselig lå jeg og skreg

René Rasmussen gik fra himmel til helvede, da hans akillessene bristede, og han måtte bæres fra banen.

Grundspilssejr, Champions League-eventyr og landsholdsudtagelse. Alt kørte på skinner for René Rasmussen, men så skete det værst tænkelige.

- Det kom som et lyn fra en klar himmel, at jeg lige pludselig lå der og skreg, siger Skjern-fløjen om det hop, der blev landet helt forkert i slutspilskampen mod TTH Holstebro, siger Rene Rasmussen til TV 2 SPORT. 

Jeg følte, at jorden forsvandt fuldstændig under mig

René Rasmussen, Skjern-fløj

Landingen var mere, end hans akillessene kunne klare, og derfor venter nu en pause på mellem ni og tolv måneder. 

- Det var et kæmpe chok for mig. Det er uvirkeligt og vanvittigt frustrerende, siger René Rasmussen, der siden har gået med krykker og haft problemer med selv de mest simple daglige gøremål.

- Jeg følte, at jorden forsvandt fuldstændig under mig, og det er først nu, jeg begynder at finde fodfæste igen.

René Rasmussens akillessene bliver revet over i kampen mellem Skjern og TTH Holstebro. Video: Ronni Burkal Nielsen

Uheldet meldte sig da også på det værst tænkelige tidspunkt. Med skaden måtte den 28-årige højre fløj skyde en hvid pil efter to Champions League-kvartfinaler, afgørende kampe om DM-guldet og det spinkle håb om VM med Danmark.

- Vi var inde i en periode med nogle gode resultater i Skjern, som blev krydret med debut på landsholdet. Lige pludselig må jeg udgå af en kamp med en akillessene, der brister. Det gør ondt, og jeg er da stadigvæk meget mærket af det, siger han og fastslår:

- Jeg er gået fra at være i himlen til at være i helvede.