Håndbold

Pytlick efter choknederlag: - Vi spiller dårlig håndbold

Odense Håndbold tabte overraskende på hjemmebane i deres første DM-semifinalekamp mod Team Esbjerg med 20-27.

Jan Pytlicks tropper led et uventet nederlag, da Odense skuffende tabte den første semifinalekamp på hjemmebane mod Team Esbjerg med 20-27.

- Jeg er meget skuffet. Det er klart, når man taber på hjemmebane, så er man meget skuffet, sagde Jan Pytlick til TV 2 SPORT.

Odense havde ikke tabt en kamp siden januar, og ingen forventede, at der skulle ændres på det i lørdagens kamp i en fuld Odense Idrætshal.

- Stort tillykke til Esbjerg, de er bedre end os i dag. Men jeg synes satme også, vi spiller dårlig håndbold, siger Pytlick.

Fynboerne kunne ikke få spillet til at fungere, og især i angrebet havde Odense problemer. Der manglede i store perioder lige det sidste for at få bolden forbi en velspillende Sandra Toft i Esbjerg-målet.

- Vi kan ikke få tingene til at glide, og jeg synes, vi er uskarpe. Der er mange ting, vi kan gøre bedre.

- Det er klart, når vi kun scorer 20 mål, så skal vi finde nogle flere scoringer. Så vi skal se lidt video, siger han.

Tvunget til sejr

Med nederlaget skal det stjernespækkede Odense Håndbold nu til 'Dokken' i Esbjerg, hvor kun en sejr kan holde liv i drømmen om et dansk mesterskab.

- Vi skal hurtigt glemme kampen i dag. Vi er heldige, at målscoreren ikke betyder noget, for så havde det set rigtig skidt ud, sagde Odense-stregen Kathrine Heindahl. 

Jan Pytlick var enig i den analyse.

- Det er første gang i lang tid, vi er så pressede og er bagude. Vi laver for mange fejl, og vi spiller for individuelt. Det skal der ændres på i returkampen.

På tirsdag skal Jan Pytlick og resten af Odense-holdet forsøge at sætte en stopper for Esbjerg, der med et enkelt point kan fuldende overraskelsen.