Håndbold

- Det er en ynk at se Søndergaard varme op, siger holdkammerat

Cornelius Kragh mener, at Kasper Søndergaard og de øvrige oversiddere i kampen mod Aalborg havde godt af en pause.

Kasper Søndergaard, Bjarte Myrhol og Emil Nielsen.

Skjern sparede stjernerne i sidste puljekamp som endte med et nederlag på 26-28 hjemme mod Aalborg, og det giver håb om friske ben i semifinalerne.

- Det er en ynk at se Kasper Søndergaard varme op nogle gange. Og det samme med nogle af de andre, så det håber jeg i hvert fald, siger hjemmeholdets Cornelius Kragh drillende til TV 2 SPORT.

- Vi har mange gode spillere i Skjern Håndbold. Det, tror jeg, alle i og omkring klubben er overbeviste om. Spillere som mig, der ikke har spillet så meget, får chancen for at gå ind og vise, hvad vi har lært.

Og Cornelius Kragh greb chancen. Den unge bagspiller blev kampens topscorer med ni mål, men det fyldte ikke meget hos Kragh efter kampen.

- Det betyder ikke så meget. Det havde været meget sjovt at vinde, for vi har fire-fem reserveholdsspillere med. Hvis vi havde slået Aalborg på den måde, havde det været betydeligt sjovere end at blive topscorer. Det kunne fandme have været fedt.

En smule mærkeligt

I Aalborglejren var glæden over sejren begrænset. 

- Det var en lille smule mærkeligt. Vi får at vide kort før kampen, at Skjern mangler nogle spillere, og så røg intensiteten måske en lille smule. Det var lidt en blandet fornøjelse, for vi spiller ikke særligt godt. Måske kunne det ses ude bag skærmen, at der ikke var det helt vilde på spil for nogle af holdene, siger gæsternes René Antonsen.

Det ligger nu fast, at aalborgenserne møder Bjerringbro-Silkeborg i den ene semifinale, mens Skjern skal forsøge at besejre GOG. 

Ifølge Cornelius Kragh er det ikke uoverkommeligt, hvis ellers Skjerns profiler har formået at lade ordentligt op.

- GOG ligger okay til os. Hvis vi kan løbe hjem mod dem, er jeg ret overbevist om, at vi går videre til finalen, siger han selvsikkert. 

Samme selvsikkerhed finder man hos GOG-træner Nicolej Krickau, der ikke er skræmt ved udsigten til to semifinaler mod Skjern.

- Vi har noteret os, at Skjern er lidt under pres i forhold til fysikken, konstaterer han med henvisning til, at semifinalerne spilles med få dages mellemrum - nærmere bestemt torsdag og fredag i næste uge.

Du kan se begge kampe på TV 2.