Håndbold

Polman er færdig for sæsonen

Estavana Polman er færdig for sæsonen med en skade. Henning Bagger / Scanpix Denmark

Esbjerg-stjernen Estavana Polman kommer ikke til at spille mere i denne sæson.

Hun plejer at gå forrest på banen for Team Esbjerg. Men lørdag måtte Estavana Polman nøjes med at gå forrest i opbakningen til sit hold, da hun fra tribunen kunne se holdkammeraterne slå Odense Håndbold i den første af tre mulige semifinaler.

Og det med at se med fra tilskuerpladserne kan den hollandske profil lige så godt vende sig til. En skade holder hende nemlig udenfor håndboldbanen resten af sæsonen.

- Min venstre ankel har det skidt, og i kampen mod Nykøbing tog jeg en chance og spillede, hvor jeg så fik en fibersprængning i højre ben. Det er værre, end vi troede. Og derfor er min sæson slut. Jeg fokuserer udelukkende på at blive frisk og klar til næste sæson, fortæller Estavana Polman til TV 2 SPORT.

- De har gjort det godt uden mig. Vi er i semifinalen, og det er det eneste, der betyder noget nu. Det er aldrig sjovt at sidde udenfor og se på. Men nogle gange siger din krop fra, det må jeg bare tage med og så ellers fokusere på næste sæson.

Estavana Polman har brugt store dele af foråret på at være skadet. Særligt en ankelskade tilbage fra februar, har voldt hende problemer. 

Det har dog ikke forhindret Team Esbjerg i at spille sig blandt de sidste fire, hvor cheftræner Jesper Jensen altså må se bort fra sin hollandske profil. 

- Det gør jo ikke det hele nemmere. Hun er en fantastisk spiller, og vi har undværet hende i et stykke tid. Så vi har vendt os til det og fundet nogle løsninger. Men det er klart, at det ikke er nogen fordel for os, konstaterer Jesper Jensen overfor TV 2 SPORT.

Vestjyderne tilspillede sig dog en fordel lørdag, da de noget overraskende slog Odense Håndbold i den første semifinale.

Tirsdag kan Team Esbjerg så spille sig i DM-finalen, hvis de som minimum formår at få uafgjort mod fynboerne.