Håndbold

Træner forpurrer drømmemål fra sin egen spiller

BSV-spilleren Mads Øris lavede et kongemål mod Aalbog i holdenes første DM-semifinale. Desværre kom det ikke til at tælle.

Bjerringbro-Silkeborg kunne torsdag eftermiddag juble over en komfortabel sejr over Aalborg Håndbold i den første DM-semifinale, da de vandt med 28-20 på hjemmebane.

Men for hjemmeholdets Mads Øris var der grund til en lille smule personlig ærgrelse til trods for sejren.

Ved stillingen 21-18 bankede Øris bolden ind bag Aalborgs målmand Mikael Aggefors med et perfekt udført underhåndsskud. Et sandt drømmemål – se det i toppen af artiklen.

- Vi har lidt problemer med at komme frem til noget, og så får jeg bolden, og tænker jeg skal prøve et underhåndsskud, og den sidder sgu egentlig meget godt oppe i hjørnet, fortalte han til TV 2 SPORT.

Træt af det ikke talte

Men desværre for Mads Øris kom målet aldrig til at tælle, og det kan han takke sin træner Peter Bredsdorff-Larsen for.

Sekundet inden Øris’ drømmemål tog Peter Bredsdorff-Larsen nemlig timeout. Og det til stor ærgrelse for både med- og endda også modspillere.

- Der er ikke noget at gøre ved det. Som Simon Hald (Aalborg Håndbold, red.) sagde ’den havde sgu fortjent at tælle med’, så jeg var lidt træt af, at den ikke talte med.

Siger man slet ikke noget til sin træner bagefter?

- Nej, jeg har ikke sagt noget til ham endnu, men det kan godt være, at jeg lige skal ud og have fat i ørerne på ham og spørge ham om det er fordi, at han ikke har blik for spillet, lød det fra Mads Øris.

Med sejren kan BSV spille sig i finalen med en sejr eller uafgjort, når holdene mødes igen søndag.

Du kan se højdepunkter fra første DM-semifinale her:

Bjerringbro-Silkeborg tog en sikker sejr over Aalborg Håndbold i den første DM-semifinale Video: TV 2 SPORT