Håndbold

Esbjergs ligatopscorer tvivlsom til afgørende semifinale

Esbjergtræner Jesper Jensen skriver nok gerne under på, at et uheld sjældent kommer alene.

I denne sæson er skaderne væltet ind over DM-semifinalisterne i en sådan grad, at det sjældent er set lignende. Og det fortsætter. Backprofilen Ida Bjørndalen er yderst tvivlsom til den tredje og afgørende semifinale mod Odense Håndbold.

- Hun kæmper stadigvæk med akillesscenen, og der er blevet kæmpet enormt hårdt de sidste par dage for at få hende klar, og med under et døgn igen tror vi ikke på, at vi får hende klar, siger Jesper Jensen til TV 2 SPORT.

- Men sker der et mirakel, så ved jeg, at hun er villig til at spille, tilføjer han.

Klubben har fredag udsendt en pressemeddelse, hvor Bjørndalen ikke er med i truppen. I samme pressemeddelelse virker Jesper Jensen opgivende.

- Vi har ikke så meget nyt at komme med, som Odense har, fordi kvaliteten af den trup, de har tilbage, bare er højere end vores. Vi skal præstere på vores allerhøjeste niveau, velvidende at det formentlig ikke er nok. Det er David mod Goliat, og det vil være en af de største overraskelser i dansk kvindehåndbold længe, hvis vi formår at vinde, siger Team Esbjergs cheftræner, Jesper Jensen.

Ligaens topscorer med 168 mål humpede ud af den anden DM-semifinale allerede i første halvleg. Ud over hende må holdet også undvære Estavana Polman og Maria Mose Vestergaard, der blev skadede allerede inden slutspillet.

Team Esbjerg overraskede i den første semifinale og slog Odense 27-20 på udebane. Derefter vandt Odense returkampen med 24-21, og derfor skal det hele afgøres lørdag eftermiddag i Odense Idrætshal.

Odense – Esbjerg vises direkte på TV 2 fra klokken 15.50. Inden da kan du se København – Viborg fra klokken 14.10. Også denne semifinaleserie skal afgøres lørdag.