Håndbold

Esbjerg-spiller i store smerter båret fra banen

I den afgørende semifinale mellem Team Esbjerg og Odense HC kom Esbjergs Lene Østergaard slemt til skade i første halvleg.

Det var tydeligt for alle, at noget ikke var, som det skulle være, da Team Esbjerg-spilleren Lene Østergaard vred sig i smerter i første halvleg af den afgørende DM-semifinale mod Odense HC.

I en tackling på Odenses Nadia Offendal røg 19-årige Østergaard uheldigt ned, og straks tog hun sig til knæet. Hurtigt var der hjælp til den unge venstre back, som blev båret fra banen ved hjælp af blandt andre cheftræner Jesper Jensen. Han var helt ude i omklædningsrummet med sin spiller, inden han efter kort tid vendte tilbage til trænergerningen på sidelinjen.  

Team Esbjerg er i forvejen hårdt ramt på skadesfronten, hvor blandt andre deres store profil Estavana Polman er ude for resten af sæsonen. Derfor havde Østergaard fået en større og større rolle, i takt med at holdet fik flere og flere fravær.

- Det fortæller historien om et Esbjerg-hold, som falder som fluer, siger TV 2 SPORTs håndboldekspert Peter Bruun Jørgensen.

Østergaard blev sat på en taxa formentlig på vej mod skadestuen. Vi jagter naturligvis en status på Østergaards skade.

Ved pausen er Odense foran 12-9.