Håndbold

BSV er klar til DM-finalen

En overbevisende sejr på 32-28 på udebane over Aalborg sendte Bjerringbro-Silkeborg til DM-finalen.

Der var meget på spil i den anden DM-semifinale mellem Aalborg Håndbold og Bjerringbro-Silkeborg. Første kamp havde BSV vundet, og dermed havde Aalborg kniven for struben for at tvinge semifinaleserien ud i en tredje og afgørende kamp.

Det lykkedes ikke for Aalborg. I en intens semifinale var BSV stærkest og vandt 32-28.

Fra begyndelsen var kampens betydning tydelig at se på banen. Kampen bøde flere gange på skærmydsler mellem spillere fra de to hold, og ved tvivlsomme kendelser var holdene straks over dommerparret Mads D. Hermann og Jesper Madsen.

I første halvleg havde spillerne ikke de store problemer med at score. Faktisk havde udeholdets målvogtere, Søren Rasmussen og Aljosa Rezar, ingen redninger i åbent spil. Til gengæld sørgede hovedsageligt Nikolaj Øris med sine seks mål for, at det ikke betød så meget. BSV gik til pause foran 18-16.

I anden halvleg fik BSV og Søren Rasmussen i målet bedre fat, og det gav dem luft til Aalborg. Hurtigt kom udeholdet komfortabelt foran, og ved stillingen 17-23 blev udsigten til finalepladsen endnu lysere for BSV. Her fik Aalborgs store profil Martin Larsen sin tredje to-minutters udvisning og dermed et rødt kort.

Aalborg kom aldrig igen fra modgangen, og med en varm Nikolaj Øris (ni mål på 10 forsøg), der blev ved med at score for BSV, endte det med at blive en komfortabel BSV-sejr.

BSV skal møde vinderen af semifinaleserien mellem GOG og Skjern, som kan ses på TV 2 med kampstart klokken 16:05.