Håndbold

- Det er skandaløst, siger Aalborg-profil om rødt kort

En meget utilfreds Martin Larsen måtte se store dele af anden halvleg fra tribunen efter at have fået sin tredje to-minutters udvisning.

Tre gange to minutter er lig med et rødt kort i håndbold. Det fik Aalborg Håndbolds store profil Martin Larsen at føle i den vigtige DM-semifinale mod Bjerringbro-Silkeborg.

I det 38. minut indkasserede højrebacken sin tredje udvisning, da han i en duel på stregen med BSV’s Michael V. Knudsen endte med at vælte den rutinerede stregspiller. En hændelse, dommerparret Mads D. Hermann og Jesper Madsen takserede til to minutter. Den beslutning var Martin Larsen meget utilfreds med.

- Jeg synes, det er en skandaløs udvisning at give. Jeg er ikke engang tæt på at give ham to hænder i ryggen. Vi spiller om en finale. Det er ikke Anders And-cup, vi spiller om, siger Martin Larsen til TV 2 SPORT få minutter efter det røde kort.

Utilfreds generelt med dommerne

Det var ikke kun kendelsen ved den tredje udvisning, Martin Larsen var utilfreds med.

- Hele kampen igennem synes jeg, at det har været et ringe niveau fra dommerne. Elendigt.

- Det er på ingen måde en hårdt spillet kamp, men de er med til at gøre, at det er en kamp, som bliver urytmisk for alle parter, siger Martin Larsen.

TV 2 SPORTs håndboldekspert Daniel Svensson var ikke helt enig i kritikken af dommerne Mads D. Hermann og Jesper Madsen, der prøvede at kontrollere den betydningsfulde kamp i en intens kulisse.

- Jeg synes egentlig, at de to dommere har gjort det rigtig fint i en meget svær håndboldkamp. Om der er to minutter i denne situation, vil jeg gerne sætte et lille spørgsmåstegn ved.

- De har lagt en linje fra start af, hvor de gik ind meget tidligt og gav gule kort til kampen på stregen. Spørgsmålet er, om linjen er til en semifinale. Der kunne måske måske godt være tilladt en lille smule mere, men de har holdt deres linje, siger Svensson.

BSV booker plads i finalen efter en sejr på 32-28. Video: TV 2 SPORT

Martin Larsens holdkammerat Buster Juul var ikke helt så kritisk i bedømmelsen af dommerne. Faktisk synes han, at de gjorde det godt.

- Jeg synes, de klarede det helt fint. Man prøver selvfølgelig at påvirke dem i alle mulige retninger. Men jeg synes, de gjorde et fint stykke arbejde. Så cadeau til dem.

Kampen endte 32-28 til BSV, der er klar til finalen.