Håndbold

Hans Lindberg overfaldet midt på gaden i København

Den danske landsholdsspiller sender et opråb på Facebook, hvor han advarer andre og samtidig efterlyser en helt speciel ejendel, som han fik stjålet.

Den rutinerede højrefløj, der til daglig spiller i tyske Füchse Berlin, var i sidste weekend hjemme i Danmark, hvor han var udsat for en ubehagelig oplevelse. Det fortæller han på sin Facebook-side.

Her blev han efter en aften ude i byen i København overfaldet midt på gaden i indre by, hvor han blandt andet fik stjålet sit 'Hublot'-ur, der var specialfremstillet i anledningen af det tyske mesterskab, som han vandt sammen med HSV Hamburg i 2011.

TV 2 SPORT har været i kontakt med Hans Lindberg, der ikke ønsker at gå i detaljer om overfaldet og konsekvenserne af det, men han har givet lov til at dele oplevelsen ud fra opslaget og tilføjer:

- Der er ikke så meget mere end det, jeg har skrevet på Facebook. Resten har jeg fortalt politiet, og det er dem, der skal bruge det. Opslaget er et spinkelt håb om, at der er nogen, der bliver tilbudt uret, og jeg så samtidig har fået advaret folk, fortæller Lindberg.

Overfaldet blev altså meldt til politiet, og uret, som der omtales, blev altså fremstillet efter HSV Hamburgs første mesterskab i klubbens historie. Der blev kun lavet omkring 20 af slagsen, og det kendetegnes ved klublogoet midt i uret.

36-årige Lindberg forlængede i november sidste år sin kontrakt med Füchse Berlin, så den gælder frem til 2021, hvorfor han forventer at afslutte sin klubkarriere i tysk håndbold.

- Berlin er blevet vores nye hjem. Jeg har taget beslutningen sammen med min kone. Vi føler os meget komfortable her, og sportsligt er det også fantastisk. Jeg har det stadig rigtig sjovt med mit håndbold, og jeg er klar til at fortsætte på øverste niveau de næste par år, sagde Lindberg i forbindelse med kontraktforlængelsen.

Klubben ligger med fem kampe tilbage på en fjerdeplads i Bundesligaen, men de har spillet to kampe færre end Magdeburg på tredjepladsen, der blot har et enkelt point mere på kontoen.

Herunder kan du gense indslaget fra EM i januar, hvor Hans Lindberg ærligt fortalte Lars Christiansen om et voldsomt uheld for tre år siden på håndboldbanen, som var tæt på at koste karrieren.

INDSLAG: Hans Lindberg landede i 2015 uheldigt ned på en modspillers fod, så hans nyre næsten blev delt i to. Video: Bo Bentsen