Søndergaard var svimmel og havde kvalme: - Jeg føler mig rigtig utilpas

Der var en god grund til, at Kasper Søndergaard ikke spillede så meget i søndagens DM-semifinale mod GOG.

Den rutinerede Skjern-spiller Kasper Søndergaard så ikke banen lige så meget, som han plejer at gøre, når Skjern spiller store kampe.

I søndagens DM-semifinale mod GOG nåede Søndergaard i startfasen at skyde på mål tre gange uden held med at score, inden han satte sig på bænken i resten af kampen. Den 36-årige højre back var nemlig ikke på toppen.

- Jeg føler mig utilpas. Rigtig utilpas, må jeg sige. Og det var allerede efter 10 minutter, hvor jeg overhovedet ikke var tilpas. Jeg var svimmel og havde kvalme og rendte rundt og kunne slet ikke finde ud af noget som helst i dag, siger Kasper Søndergaard til TV 2 SPORT.

Uden Søndergaards ofte kampafgørende aktioner formåede Skjern alligevel at hive en udesejr på 24-23 over GOG hjem, hvilket var lige nøjagtig nok til at fremtvinge en tredje og afgørende DM-semifinale. En vigtig sejr, hvis betydning blev forstærket hos Søndergaard.

- Det var perfekt, at andre tog over i dag. Jeg er simpelthen så glad for den her sejr, for det var en sløj kamp at vælge at melde mig ud af. Det gør ondt på mig, men jeg er utrolig glad for, at nogle andre bød ind.

Skjern vandt knebent anden semifinale over GOG. Nu venter en tredje og afgørende semifinalekamp. Video: Jacob Nordestgaard Lage

Besvimede i sit hjem sidste år

I december sidste år måtte Kasper Søndergaard også se til fra bænken under en ligakamp. Dagen inden havde den tidligere landsholdsspiller nemlig slået hovedet i sit hjem efter at være besvimet.

Søndergaard måtte dengang sys med flere sting i panden, hvor der var en stor flænge. På hospitalet gennemgik han nogle tjek i blandt andet hjertet, men der var heldigvis ingen problemer.

Kasper Søndergaard fortæller til TV 2 SPORT, at han mandag tager et smut forbi sin læge for at få taget en blodprøve.

- Jeg føler mig faktisk utilpas stadigvæk (efter kampen, red.), og derfor skal jeg lige høre, om der er et eller andet i vejen.

Kasper Søndergaards Skjern-mandskab spiller tredje og afgørende DM-semifinale mod GOG på onsdag.