Håndbold

- Det har vi virkelig fortjent, siger Skjern-målmand efter stort comeback

Emil Nielsen blev den store helt, da Skjern onsdag aften leverede et stort comeback og spillede sig i DM-finalen.

Skjern Håndbold viste onsdag klassen i det sidste kvarter, da de spillede sig i DM-finalen efter en sejr på 38-30 over GOG. 

Med 23 minutter tilbage af kampen var hjemmeholdet ellers bagud med fire mål, og det så unægteligt ud til, at finalepladsen skulle gå til fynboerne. Men Emil Nielsen i Skjern-målet ville det anderledes og var med en lang række redninger en afgørende figur i det store comeback. 

- Vi har det helt fantastisk. Det var det, vi havde drømt om inden sæsonen. Vi har klaret så meget, og det har vi virkelig fortjent, det her, siger Emil Nielsen til TV 2 SPORT.

- Se det her, det er fantastisk. Man kan og må ikke skuffe dem her. Vi var helt outstanding i 2. halvleg. Det var helt fantastisk, siger Emil Nielsen med henvisning til de mange Skjern-fans, der efter slutfløjtet havde fundet vej til banen.

Emil Nielsen noterede sig i løbet af kampen for 15 redninger, og heraf blev otte af dem hevet frem i kampens sidste 20 minutter, hvor de grønblusede hentede GOG's føring. Og Skjerns Kasper Søndergaard er da heller ikke i tvivl om målmandens afgørende betydning. 

- Jeg er rigtig glad. Det var en meget flot præstation i dag. Vi spiller rigtig godt i angrebet, og så har Emil jo 10 minutter i 2. halvleg, hvor han lukker fuldstændig ned. Det er der, vi indhenter målene og kommer foran med tre, siger bagspilleren. 

Nu er den 21-årige målmand klar til sin første DM-finale, hvor Skjern skal møde BSV. Og det kan gå hen og blive en rigtig stor oplevelse, vurderer Nielsen selv. 

- Det har jeg ikke prøvet før. Det er helt fantastisk, og jeg tror helt sikkert, vi kan ende med at tage guldet. 

Skulle det ende, som Emil Nielsen håber på, så er det første gang siden 1999, at Skjern vinder det danske mesterskab.