Håndbold

Søndergaard klarmeldt til afgørende semifinale

I Skjern Håndbold kan man ånde lettet op. Kasper Søndergaard er nemlig frisk igen efter søndagens anden semifinale mod GOG.

Skjern-profilen Kasper Søndergaard er klar til onsdagens tredje og afgørende DM-semifinale mod GOG.

Det bekræfter Skjern-træner Ole Nørgaard til TV 2 SPORT.

- Planen er, at han spiller.

Det var ellers ikke mange minutter, rutinerede Kasper Søndergaard fik på banen i den anden semifinale søndag. Efter kampen fortalte højre backen, at han havde følt sig skidt tilpas, og dermed primært havde støttet sine holdkammerater fra bænken.

- Jeg føler mig utilpas. Rigtig utilpas, må jeg sige. Og det var allerede efter 10 minutter, hvor jeg overhovedet ikke var tilpas. Jeg var svimmel og havde kvalme og rendte rundt og kunne slet ikke finde ud af noget som helst i dag, udtalte den tidligere landsholdsspiller således efter kampen.

Men nu er bagspilleren altså frisk igen til stor glæde for cheftræner Ole Nørgaard.

- Det er klart, at Kasper Søndergaard er en vigtig brik for os. Han fylder meget i vores spil, og han har været med i så mange år nu.

- Desuden er vi fortsat uden vores højre fløj René Rasmussen, så det havde været skidt, hvis vi også skulle have undværet Kasper Søndergaard på højre back, fortæller Ole Nørgaard.

Efter at have tabt den første semifinale på hjemmebane formåede Skjern at besejre GOG med et enkelt mål på Fyn i søndags.

Onsdag aften har de grønblusede så muligheden for at spille sig i DM-finalen med et hjemmepublikum i ryggen.

- Det er aller sidste skud i bøssen, og der er ingen tvivl om, at det her er en ekstrem vigtig kamp for os, fortæller en spændt Skjern-træner.

Vinderen af aftenens opgør skal kæmpe om DM-guldet mod Bjerringbro-Silkeborg.

Du kan se den afgørende DM-semifinale direkte på TV 2 SPORT eller TV 2 PLAY med optakt fra klokken 20.00.