Håndbold

Eggert har været 'frustreret og irriteret' over de små skader

Anders Eggert scorede 10 gange onsdag aften mod GOG, og det kom som en forløsning efter en tid med små, irriterende skader.

Benene bevæger sig måske ikke så hurtigt, som de tidligere har gjort for 36-årige Anders Eggert.

I takt med at fløjspilleren er blevet ældre, er skaderne også kommet oftere. Og det har frustreret Eggert, som dog var på banen onsdag aften, da Skjern spillede sig i DM-finalen, hvor han scorede 10 mål.

- Jeg har været irriteret, og der har været nogle småting, som jeg har været lidt presset af, da jeg gerne ville spille. Så har jeg startet en lille smule for tidligt, og det tænkte jeg ikke kunne lade sig gøre i min alder. Men det kunne det så, siger Anders Eggert til TV 2 SPORT.

- Det har været frustrerende, men selvfølgelig også fantastisk for mig at få lov til at spille sådan en dag her (semifinalen mod GOG, red.) og virkelig være med til at bidrage.

Skjern-holdet har haft en tætpakket kampprogram i slutningen af sæsonen, hvor de blandt andet har spillet vigtige kampe i Champions League.

Her har Anders Eggert hungret efter at spille, men skader har givet problemer.

- Det har været frustrerende, da der har været rigtig mange gange, hvor jeg har følt, at det var en vigtig kamp, og jeg ikke kunne spille. Vi har spillet nogle fede kampe i Champions League, hvor jeg gerne ville være med. Så var det lidt en prioritering af, hvornår jeg ligesom skulle byde ind, og hvornår jeg ligesom skulle tage chancen. 

- Så har der været en enkelt gang, hvor jeg lige har taget chancen for tidligt, og så kostede det mig tre uger igen. Og der har bare været mange af de her episoder, hvor der har været lidt småting, der har bidt mig.

Han fortæller dog nu, at han er tilbage i topform og klar til finalen.

- Jeg har haft det mere end fint længe. Jeg har virkelig haft fornemmelse af at have det godt. Det har været lidt småting, der har drillet, siger fløjspilleren.

I DM-finalen skal Skjern møde Bjerringbro-Silkeborg. Første kamp bliver spillet i Skjern på søndag, og den anden kamp bliver spillet den 29. maj. En eventuel tredje kamp spilles den 3. juni.