Håndbold

GOG-målmand spiller sandsynligvis ikke bronzekamp efter skud i hovedet

Det er alligevel ikke sikkert, at Ole Erevik slap for hjernerystelse i kampen mod Skjern. Derfor er han tvivlsom til bronzekampene.

Den norske GOG-keeper, Ole Erevik, blev i onsdagens semifinale ramt af en bold i hovedet. Det tvang ham til at forlade banen. Men alligevel kom han ind igen. Nu kommer målmanden formentlig ikke i spil i mandagens bronzekamp.

- Som det ser ud lige nu, kommer han ikke til at spille den første bronzekamp, siger GOGs fysioterapeut, Berit Duus, til TV 2 SPORT.

Beslutning om at sætte ham i spil igen var Berit Duus også i tvivl om.

- Det er altid en svær vurdering, man skal sidde og tage, når det er noget, der virkelig gælder. Så jeg var helt sikkert i tvivl.

- Den eneste grund til, at han kom på banen igen, var, at der ikke var nogen synlige tegn på, at han var påvirket i forhold til at få pulsen op på det tidspunkt.

Men efter kort tid måtte GOG-staben altså erkende, det ikke var den bedste ide at sende Erevik ind igen.

- I første omgang virkede han til at have det fint. Men efter han igen trådte ind på banen, blev det forværret, og derfor turde vi ikke lade ham fortsætte.

I dag har Ole Erevik fået en dag fri for aktivitet, og de skal i morgen se, hvordan det står til med skadens omfang.

På billederne fra kampen kunne det ses, at Ole Erevik blev følsom over for lydniveauet i hallen, og det er et af symptomerne på hjernerystelse.

- Normalt siger man i forhold til en hjernerystelse, at det koster mellem 10-12 dage. Så det er ikke godt ud for os. Det kan i værste fald betyde, at vi ikke kan gøre brug af ham i bronzekampene.

Det vides endnu ikke, om der er snak om en hjernerystelse til Ole Erevik.

- Der er en model, vi skal teste på ham. Der skal vi se, hvordan han reagere på forskellige kognitive tests og se, hvordan han reagere i forhold til fysiske tests. Og dem skal han klare, før han kommer på banen igen, slutter Berit Duus.

Den norske målmand var ude for en lignende hændelse tilbage i 2009. Den episode betød, at nordmanden fik noget nethindeløsning. Og det er derfor, keeperen i dag står med sine karakteristiske briller.