Håndbold

- Han skulle ikke have været på banen igen, siger GOG-træner om målmand

Det blev det helt store vendepunkt i DM-semifinalen mellem Skjern og GOG, da Ole Erevik blev ramt i hovedet.

Den norske GOG-keeper, Ole Erevik, måtte forlade semifinalen mod Skjern efter et skud i ansigtet. Han prøvede forgæves at vende tilbage til kampen, og derfor sluttede Frank Mikkelsen i målet for fynboerne.

- Ole (Erevik, red) har det ikke godt, og han skulle nok heller ikke være kommet på banen igen. Men vi er nødt til at tage chancen i så vigtig en kamp, siger GOG-træner Nicolej Krickau til TV 2 SPORT.

GOG var foran, da Erevik blev ramt i hovedet af landsmanden Bjarte Myrhol. Men som kampen skred, ændrede det sig, og pludselig var det Skjern, der var i førersædet.

- Bjarte Myrhol skyder Erevik i hovedet, og derefter har vi ikke en redning i 25 minutter, siger GOG's Lasse Kronborg.

Blev kampafgørende

Der har været meget snak om hjernerystelser til målmændene, og derfor var GOG også opmærksom på dette, efter Erevik var blevet ramt.

- Han er en voksen mand, og han valgte selv at gå ind igen. Der var ikke symptomer på hjernerystelse. Det har vi en læge til at vurdere, og de fandt ikke de symptomer, siger Nicolej Krickau.

- Det var et klart turning point (vendepunkt, red.), da Erevik gik ud, og det er selvfølgelig ærgerligt, at det var så kampafgørende, siger Krickau.

Den 37-årige keeper sad i slutningen af kampen og holdt sig for ørene. Og det har endnu ikke været muligt at få en opdatering på skadens omfang.

- Det kunne godt ligne, at Erevik skal igennem noget rehabilitering, slutter Nicolej Krickau.

Erevik står på mål med sine karakteristiske briller, som han er tvunget til at spille med grundet en øjensygdom, som krævede en akut operation, hvis han skulle bevare synet.

Det var formentlig den brille, som gik ind og ramte målmandens næseryg og fremprovokerede blod på keeperens næse. Det vides endnu ikke, hvor stort skadens omfang er.

GOG møder i kampen om bronzemedaljerne Aalborg, og den første kamp spilles på mandag.