Håndbold

BSV tæt på stor udesejr: - Jeg er rigtig irriteret og ærgerlig

Det uafgjorte resultat i den første DM-finale ærgrer spillerne fra BSV, der dog har muligheden for at blive danske mestre på hjemmebane.

Skjern og Bjerringbro-Silkeborg spillede 29-29 i den første DM-finale, hvor gæsterne fra BSV var foran i stort set hele kampen. 

Først i de sidste minutter fik Skjern indhentet forspringet, til stor frustration i BSV-lejren.

- Jeg er rigtig irriteret og ærgerlig over, at vi ikke formår at vinde kampen. Vi har kampen under kontrol i store dele i dag, så at vi ikke får hevet sejren i land er irriterende.

- Selvfølgelig er uafgjort et fint resultat, men vi ville rigtig gerne have haft sejren i dag, fortæller BSV-stregen Michael V. Knudsen.

Særligt i første halvleg dominerede BSV kampen i begge ender af banen, men selvom Skjern fik afværget et nederlag på hjemmebane, er gæsterne alligevel glade for gå ind til returkampen med et point i bagagen. 

- Jeg er glad. Jeg synes vi skal være tilfredse med at få et point med herfra. Det betyder, at vi selv kan afgøre det på hjemmebane i kamp to, og det er positivt, mener Nikolaj Øris, der selv spillede en god kamp med otte mål til følge. 

Men selvom hjemmebanefordelen er tippet over til BSV, betyder det ikke, at favoritværdigheden er det samme, ifølge spillerne selv.

- Det er umuligt at sige. Det er jo nogle meget, meget tætte kampe. På hjemmebane har vi normalvis en god base og noget sikkerhed.

- Men at kalde os favoritter vil jeg ikke, for Skjern har spillet utrolig stabilt hele året og kan sagtens tage til Silkeborg og vinde kampen, siger Michael V. Knudsen.

Den anden DM-finale spilles den 29. maj klokken 19.30 i Silkeborg.