Håndbold

Målmand i tårer efter sejr: - Nu har vi stadig chancen

Målmand Rikke Poulsen var med til at sikre, at Viborg og Esbjerg nu skal ud i endnu en kamp om bronzemedaljerne.

Rikke Poulsen havde svært ved at holde tårerne og glæden inde, da Viborg HK tirsdag aften besejrede Team Esbjerg med 28-26.

Målmanden, der havde 10 redninger i kampen, var med til at sikre, at bronzemedaljerne skal fordeles efter en tredje og afgørende kamp, da esbjergenserne vandt den første kamp.

Tårerne kom frem, da Poulsen var glad og lettet over resultatet, som giver dem endnu en chance for medaljer.

- Jeg er rigtig glad. Hvis man må bande på tv, vil jeg sige, at vi kæmpede som små svin hele tiden. Jeg synes, at der var mange ting hele tiden, der gik i mod os. Men vi bliver bare ved med at køre på, og det er jeg stolt af. Jeg er megaglad. Vi har stadig chancen her, siger Rikke Poulsen.

Undervejs i kampen kunne man se på de to mandskaber, at det har været en lang sæson.

Spillerne var trætte og udmattede, og derfor glæder det Ann Grete Nørgaard, at det endte med en sejr til deres fordel.

- Det er en kæmpe forløsning, at vi får en sejr og stadig lever i spillet om bronzemedaljerne. Vi ved, at vi kan. Jeg synes, at man kan se i første halvleg, at der er meget på spil. Vi gør alle de rigtige ting, men vi er ikke frie. Vi snakkede om i pausen, at vi bare skulle give slip, og jeg synes, at det lykkedes, siger Ann Grete Nørgaard.

- Det har været langt den hårdeste sæson, jeg har spillet. Og jeg har faktisk prøvet at rykke direkte ned. Det er vanvittig hårdt, når man hele tiden rykker op og ned. 

Der er returkamp i Esbjerg lørdag den 26. maj.

Rikke Poulsen er glad for, at de nu har muligheden for at få medaljer. Video: TV 2 SPORT