Håndbold

- Det er hårdt lige nu, siger Mikkel Hansen efter nederlag

Mikkel Hansen måtte lørdag gå skuffet fra banen, da han sammen med sin klub Paris Saint-Germain tabte i semifinalen i Champions League.

For tredje år i træk er Mikkel Hansen og franske Paris Saint-Germain med i Final 4 i Champions League - og for tredje år i træk må de rejse skuffede hjem. 

I år blev semifinalen endestationen for den franske hovedstadsklub, da de noget overraskende måtte se sig slået med 28-32 af landsmændende fra Nantes. Et nederlag, der gør indtryk på den danske landsholdsspiller.  

- Det er hårdt lige nu, men sådan er sport, siger Mikkel Hansen til TV 2 SPORT. 

- Vi hænger efter hele kampen igennem. Når vi ikke spiller på et højere niveau, så har vi heller ikke fortjent at komme i finalen. Vi laver for mange fejl, siger danskeren. 

PSG var i slutminutterne tæt på at lave et stort comeback, da de scorede tre mål i træk og to minutter før tid angreb for en udligning. Men Mikkel Hansen missede afslutningen, og da han minuttet efter også brændte et straffekast, var løbet kørt for pariserne. 

- Jeg kan kun snakke om mig selv til sidst, hvor jeglaver en afbrænder i frit spil, og jeg brænder på straffe. Det var lidt kendetegnende for vores kamp, at vi smed for mange bolde væk. Gør man det mod Nantes, bliver man straffet, siger Mikkel Hansen. 

Den 30-årige bagspiller og resten af PSG-mandskabet kan ikke rejse hjem til Frankrig endnu. Søndag skal de spille om tredjepladsen mod taberen af den anden semifinale, som er et opgør mellem franske Montpellier og Vardar fra Makedonien. 

- Jeg håber, at folk er motiveret til at arbejde hårdere nu. Det er selvfølgelig lidt hårdt at snakke om nu. Men vi må sunde os og spille så godt som muligt i morgen, siger Mikkel Hansen, inden han fortsætter: 

- Vi har også en kamp på torsdag, hvor vi kan vinde mesterskabet, og det er selvfølgelig der, vores fokus er nu, siger PSG-spilleren med henvisning til, at de i næste uge kan blive franske mestre med en sejr over Chambery Savoie. 

For et år siden var Mikkel Hansen og PSG i Champions League-finalen, hvor de tabte til Vardar med ét mål, som blev scoret to sekunder før tid.