Håndbold

Stem på årets mål i de danske håndboldligaer

Blandt mange flotte scoringer i sæsonens løb er 10 mål udvalgt i både kvinderne og herrernes håndboldliga. Nu afgør I, hvilke der var de bedste.

Håndboldsæsonen lakker mod enden, og medaljerne er så småt ved at blive fordelt. Ligeså skal en masse fine priser, når dansk håndbold for første gang afholder en stor, fælles fejring af den afsluttede sæson den 4. juni i Viborg.

Se Dansk Håndbold Award direkte på TV 2 SPORT mandag den 4. juni.

To af de priser, der skal fordeles er årets mål i henholdsvis 888 Ligaen og HTH GO Ligaen. To priser som I, håndboldelskere, kan være med til at placere i afstemningen længere nede i artiklen.

Divisionsforeningen og TV 2 SPORT har i fællesskab fundet frem til to gange 10 flotte - og forskelligartede - scoringer leveret af spillere fra Herre- og Kvindeligaen. Altså i alt 20 markante mål udvalgt blandt mere end de 20.000 scoringer, der er faldet i de bedste danske håndboldrækker i denne sæson. Ekstraordinære træffere fra pokalturneringen og Super Cuppen har også fundet plads blandt de 20.

Der kan blandt andet vælges mellem kringler, tordendrøn og isser. Og her taler vi hverken bagværk, frisurer eller vejrfænomener, men derimod fænomenale håndboldscoringer.

Helt frem til, Dansk Håndbold Award går i luften den 4. juni, kan I stemme på jeres favorit til årets mål på dame- og herresiden. Alt I skal gøre: Se videoerne med de udvalgte kandidater herunder, bestemme jer for jeres foretrukne og stem.

Således som etiketten tilsiger, begynder vi hos kvinderne:

I kvindernes bedste håndboldrække er vi blevet forkælet med mange flotte mål. Vær med til at bestemme det flotteste blandt de 10 udvalgte i videoen her. Afstemningen afsluttes til Dansk Håndbold Award den 4. juni på TV 2 SPORT. Video: David Schiøler

Afstemning

Afstemningen er afsluttet. Tak for alle jeres besvarelser.

Hvem scorede årets mål i Kvindeligaen?

Også blandt herrespillerne i 888 Ligaen har vi fundet en halvsnes kraftkarle af et par kandidater til årets mål:

I løbet af sæsonen er der blevet scoret spandevis af gode mål i Danmarks bedste herrehåndboldrække. Blandt disse 10 skal den bedste vælges. Afstemningen afgøres ved Dansk Håndbold Award d. 4. juni på TV 2 SPORT. Video: David Schiøler

Afstemning

Afstemningen er afsluttet. Tak for alle jeres besvarelser.

Hvem scorede årets mål i Herreligaen?