Håndbold

- Det var det, jeg kom hjem for, siger Eggert efter DM-guld

Skjern sikrede sig DM-guldet efter en sejr på 27-26 over Bjerringbro-Silkeborg i den anden finalekamp.

I 1999 vandt Skjern DM-guld for første gang.

19 år senere, nemlig i 2018, har Skjern vundet danmarksmesterskabet for anden gang. Det skete med en sejr i anden finalekamp mod Bjerringbro-Silkeborg på 27-26, efter de to mandskaber havde spillet uafgjort i den første finalekamp.

- Det var fuldstændig det her, jeg kom hjem for. At få lov til at spille her og give guld til os i Skjern – det er fantastisk, siger Anders Eggert til TV 2 SPORT efter kampen.

Skjern var undervejs i kampen foran med seks mål, men tre minutter før tid udlignede BSV til 26-26. Alligevel fik de grønblusede kæmpet sig til sejren og dermed DM-guldet.

- Jeg er rigtig glad, det må jeg sige. Jeg synes, vi har mange sølvmedaljer – ej, vi har kun to. Nu fik vi sgu en af guld, og det er vi glade for, siger Kasper Søndergaard.

Skjern vandt grundspillet og kan nu også kalde sig danmarksmestre.

Dermed kan holdet igen i næste sæson se frem til Champions League, men inden da skal Skjern-spillerne fejre aftenens guldtriumf og nyde sommerpausen.

- Nu skal vi på Pakhuset. Der har simpelthen været for lidt tid til øl. Nu har vi tid til revanche. Det var så fedt at få det afgjort nu med en guldmedalje. Det er helt suverænt, siger Anders Eggert.

Anders Eggert blev topscorer for Skjern i aftenens finalekamp med 10 mål.