Håndbold

Drillerier inden finale-start: Nøddesbo havde autograf med til Søndergaard

Kasper Søndergaard mener, at Nøddesbo godt kunne unde ham DM-titlen. Det er stregspilleren ikke helt enig i.

Kasper Søndergaard og Jesper Nøddesbo er to af de ældste herrer, der er på banen, når den anden DM-finale mellem Bjerringbro-Silkeborg og Skjern bliver spillet tirsdag aften.

De to rutinerede profiler har spillet sammen i flere år på landsholdet og er endnu engang på banen på samme tid, men på hvert sit hold.

Derfor venter der en intens duel, og der blev tændt op i det indbyrdes opgør inden starten på DM-finalen, hvor Nøddesbo havde et signeret billede med til Skjern-spilleren.

- Jeg har faktisk en ting med til Søndergaard. Han har skrevet til mig flere gange i den her sæson, om han ikke gerne måtte få en autograf, så jeg tænkte, at i dag var det helt rigtige tidspunkt, siger BSV-stregspilleren med et smil.

Og Søndergaard tog godt imod gaven.

- Det er på tide. Den bliver Maria (Søndergaards kone, red.) glad for. Det er et billede af Jesper. Hun er jo decideret fan af ham - både håndboldmæssigt, men nok mest udseendemæssigt. Det bliver rigtig godt derhjemme.

Men drillerierne stoppede ikke her. Kasper Søndergaard mente nemlig, at Nøddesbo, der er kommet hjem til Bjerringbro-Silkeborg inden denne sæson, har nok titler, og at guldmedaljerne burde hænge om Skjerns hals.

- Vi stod lidt og snakkede om, at Jesper havde rundet 30 titler. Det mente han jo selv, at han havde. Jeg sagde godt nok, at det var på den lidt dårligere side af de 30, men det er nok ikke helt forkert. Én titel til eller fra for ham betyder nok ikke så meget. Han burde unde mig den, siger Søndergaard.

Men DM-titlen ville Nøddesbo elske at have stående på sit CV.

- Et dansk mesterskab ville betyde utroligt meget. Jeg ved godt, at Kalle (Kasper Søndergaard, red.) vil påstå det modsatte, men det betyder faktisk rigtig meget for mig. Det er en helt speciel følelse at komme tilbage til Danmark og stå her. Jeg føler mig utroligt priviligeret, siger Nøddesbo.

- Jeg kan unde Kalle meget, men lige den her titel vil jeg gerne have, slutter Nøddesbo af med et blik hen på Søndergaard.