Håndbold

Vemodigt farvel fik Aalborg-profil til at sige nej til interview før kamp

Klubmanden Martin Larsen spillede mandag sin sidste hjemmekamp i denne omgang for Aalborg Håndbold.

Udlandet kalder efter sommerferien på Aalborg Håndbolds Martin Larsen, hvor han skifter til franske Pays d’Aix.

Mandag aften sagde han så farvel til Gigantium i Aalborg, der har været hans hjemmebane i hele karrieren, da han og Aalborg spillede den anden DM-bronzekamp mod GOG.

Kampen var så speciel for Larsen, at hans far, Jan Larsen, der er direktør i klubben, inden kampen måtte meddele TV 2 SPORT, at sønnen ikke kunne rumme det.

- Martin har været i klubben i 18 år, siden jeg startede som direktør. Det er jo ikke kun, mens han har spillet. Han er blevet tvunget til at komme ind i den her hal. Han har været med til at hjælpe med at lægge klapvifter på. Han har spillet forkamp. Det er hans klub, og det kan vi godt mærke, sagde Jan Larsen.

- Det kan jeg sgu også mærke på mig selv. Det er en svær dag for os alle sammen, fordi han har været en stor del af det. Han vil bare fokusere på at spille en god håndboldkamp. Det er der, hans fokus skal ligge.

Martin Larsen leverede personligt en stor kamp med 10 scoringer, men kampen blev tabt med 37-31, således at kampen om bronze nu skal afgøres på GOG's hjemmebane.

Efter kampen satte bagspilleren selv ord på, hvorfor han ikke kunne rumme et interview før kampen.

- Det er specielt. Jeg tror bare, jeg havde brug for at koncentrere mig om kampen, lægge det lidt til side og glemme det for en stund, sagde Martin Larsen.

- Da vi løb ind, kunne jeg godt mærke, det gav et sug i maven, men når der er fløjtet op, har jeg fokus på kampen.

- Jeg har været her fra starten og, tror jeg, set alle hjemmekampe, der overhovedet har været. Også da jeg ikke selv var med, og jeg er måske klubbens største fan. Jeg har set klubben blive bygget op fra ingenting, til hvor den er nu. Derfor er det hårdt at sige farvel, men også det rigtige tidspunkt.

25-årige Martin Larsen har fået en toårig kontrakt i Pays d’Aix, men et comeback til Aalborg en dag er ikke utænkeligt.

- Det kan jeg på ingen måde udelukke.

Larsens sidste kamp for Aalborg i denne omgang spilles torsdag og kan ses på TV 2 SPORT fra klokken 19.

I aften kan DM-finalen blive afgjort, når Bjerringbro-Silkeborg møder Skjern. Kampen kan ligeledes ses på TV 2 SPORT fra klokken 19.