Vores træner

Vinderen af Vores Træner 2018 er fundet

Ungdomstræneren Nicolai Hoxer er vinderen af Vores Træner 2018. En pris for ham og de tusindvis af andre frivillige ildsjæle i dansk håndbold.

Hos HØJ Håndbold i Ølstykke render en træner på 28 år rundt i blandt drenge i 16-årsalderen. Drenge, der er glade for deres træner. De er så glade, at de indstillede ham til Vores Træner 2018. Det var nok meget godt, at de gjorde det.

For nu kan Nicolai Hoxer tage netop den titel i brug, efter han i pausen af herrernes DM-finale tirsdag aften blev offentliggjort som vinder af Vores Træner-konkurrencen 2018. Du kan se hans reaktion i klippet øverst i artiklen.

HØJ's U16-træner var én af de tre indstillede, som fik flest stemmer. Udover ham var det Amanda Knudsen fra Hadsten og Mikkel Voigt fra Skanderborg.

Fagjury - Vores Træner 2018

  • Ann Grete Nørgaard, håndboldspiller i Viborg HK og mangeårig landsholdsspiller.
  • Stine Bjerre Mortensne, håndboldvært på TV 2 SPORT.
  • Bo Jakobsen, administrerende direktør hos Santander Consumer Bank.
  • Allan Hvid, redaktionschef på TV 2 SPORT.

Blandt de tre udpegede fagjuryen Nicolai Hoxer som den endelige vinder med blandt andet følgende begrundelse:

- Han udviser stor tro på drengene og giver dem individuel vejledning, så de både udvikler sig på og uden for banen, siger Bo Jakobsen, administrerende direktør hos Santander Consumer Bank, der sammen med TV 2 SPORT står for Vores Træner-konkurrencen.

Nicolai er indstillet til 'Vores Træner' Video: Johannes Bjerg Hansen

- Som vi kan se i indslaget om Nicolai Hoxer, så brænder hans engagement igennem. At være frivillig er en livsstil for ham og forklarer på fremragende vis, hvorfor han har været det i mere end halvdelen af sit liv, lyder det fra Bo Jakobsen, som i høj grad anerkender HØJ-trænerens arbejde med den store trup.

- Han har en trup på hele 28 spillere. Og det er 28 spillere, der respekterer hinanden, hvor alle behandles ens. Han kæmper sammen med og for sit hold. Frivillige som Nicolai kan vi kun anerkende.

Udover æren tilfalder der også Nicolai Hoxer en række præmier som vinder Vores Træner 2018. Et rejsegavekort på 10.000 kroner samt et træningssæt, mens der til hans hold - U18 efter sommerferien - er nye håndbolde og drikkedunke. Der er også fine præmier til Amanda Knudsen og Mikkel Voigt på henholdsvis anden- og tredjepladsen i konkurrencen.