Håndbold

Varmen i slovensk sauna drænede dansk kontrafase

Det blev aldrig den kontrafest, som Klavs Bruun Jørgensen havde håbet på, da Danmark besejrede Slovenien. Varmen ødelagde mulighederne for nemme mål.

Danmarks kvindelandshold i håndbold besejrede onsdag Slovenien i en EM-kvalifikationskamp, der sikrede en dansk førsteplads i puljen.

De danske spillere formåede dog ikke at løbe fra de undertippede slovenere - blot ét kontramål blev det til i kampen, som Danmark vandt med 25-23.

- Det er ikke særlig godt. Men det handler også meget om, at vores forsvar i store dele af kampen ikke rigtig får løst de ting, vi gerne vil. Og så var der ualmindeligt varmt i hallen. Jeg tror, spillerne lige overvejede det, og så tog tempoet ud af det, fordi det var så varmt, sagde landstræner Klavs Bruun Jørgensen til TV 2 SPORT efter kampen.

Den skuffende forsvarsindsats er dog ikke noget, der bekymrer den danske landstræner, der nu kan rette fuldt fokus på slutrunden til december.

- Det er jo lidt det, vi lider under som landshold engang imellem; at man kommer hjem i klubberne og gør tingene på én måde, og på landsholdet gør man det på en anden måde og de to ting, de hænger ikke altid sammen.

- Det lykkedes bare ikke. Men det er ikke noget, jeg er synderligt bekymret for. Jeg er ret sikker på, at når vi kommer længere hen og tættere på EM i Frankrig, så skal det nok sidde der, hvor det skal, siger Klavs Bruun Jørgensen.

Island venter

Med sejren er førstepladsen sikret inden den sidste puljekamp på lørdag mod Island. 

- Vi giver den gas igen på lørdag. Det er der ikke så meget ændring i. Det var virkelig fedt og få den her sejr, så det var rigtig vigtigt, sagde Mette Tranborg, der også kan se frem til motiveret coaching fra landstræner Klavs Bruun Jørgensen.

- Jeg glæder mig. Først og fremmest til at møde et hold på hjemmebane, hvor vi er klare favoritter. Uden at det bliver for eksperimenterende, så går vi selvfølgelig efter at give Island en ordentlig snitter og give tilskuerne i Horsens en rigtig god oplevelse.

Du kan se Danmarks sidste EM-kvalifikationskamp på lørdag klokken 16.00 på TV 2 og TV 2 PLAY.