Håndbold

Lynscoring gav ophedet diskussion: - Han skal huske benskinner

Mark Strandgaard skifter efter denne sæson fra GOG til Aalborg, men i sæsonens sidste kamp gjorde han sig ganske upopulær hos sin kommende klub.

Sølle 12 sekunder skulle der gå, før bolden for første gang lå i netmaskerne under bronzekampen mellem GOG og Aalborg, som hjemmeholdet vandt med 25-22.

Men den hurtige scoring var ikke lige populær alle steder. Højrefløjen Mark Strandgaard gik nemlig ind over og scorede, mens enkelte spillere stadig var i gang med at ønske hinanden god kamp, så Aalborgs fløj Sebastian Barthold stod ukoncentreret i forsvaret.

I første omgang medførte det en fysisk hilsen fra Aalborg-stregen René Antonsen, der gav Strandgaard en mindre skuldertackling i returløbet. Og derefter kunne man se, hvordan de to spillere stod og råbte til hinanden inde på banen - tydeligvis meget uenige om forløbet i situationen.

De to kamphaner skal ellers spille sammen fra næste sæson, når Strandgaard bytter GOG ud med Aalborg. Men her kan det altså godt være, at han skal kigge sig en ekstra gang over skulderen, når træningen, som det er tilfældet i mange klubber, indledes med en fodboldkamp til opvarmning.

- Jeg føler, at Sebastian er på vej ind og give hånden til Henrik Jakobsen inde på stregen. Og så hopper Mark Strandgaard ind over og skyder. Vi skal vist lige have kigget på efter ferien, hvad der gik galt der. Han skal tage benskinner med til første træning under fodboldkampen, sagde René Antonsen med et smil.

- Det er en uskreven regel, når man går rundt og giver hånd, at man ikke går ind over og skyder. Så kan jeg godt lide lige at markere mig og sige: ”Her til og ikke længere kammerat.” Jeg synes ikke, det er i orden, at man gør sådan der, tilføjede Aalborg-stregen med henvisning til diskussionen.

GOG-spilleren er på kontrakt hos fynboerne indtil 30. juni, og dermed var han med til at ødelægge drømmen om en bronzemedalje for nordjyderne. Scoringen var en af fire i kampen, og Strandgaard selv havde en anden opfattelse af situationen.

- Jeg opfanger egentlig ikke helt situationen. Jeg ser lige pludselig, at Barthold står meget langt inde i banen med ryggen til, efter jeg har sagt god kamp til ham. Jeg hører så bagefter, han har været langt inde i banen for at sige god kamp til Henrik Jakobsen. Om det så er en svinestreg eller ej, det kan man jo så vælge at tolke på, sagde GOG-fløjen.

Efter kampen så det ud til, at René Antonsen var kølet ned. Her blev han i stedet påvirket af situationen omkring holdkammeraten Martin Larsen, der skifter til fransk håndbold efter denne sæson. Det klip kan du se her:

Der var store følelser efter sæsonens sidste kamp i herrernes håndboldliga, da stregspilleren René Antonsen skulle snakke om Martin Larsens afsked. Video: TV 2 SPORT