Håndbold

Dansk klubkoryfæ fik sit 'forpulede mesterskab' i sin sidste kamp

I sin sidste kamp for Flensburg-Handewitt fik klubkoryfæet Thomas Mogensen den ultimative afslutning i klubben med et tysk mesterskab.

Thomas Mogensen kunne dårligt have drømt om en bedre afslutning. 

Efter 11 år i det nordtyske kunne den danske playmaker for første gang løfte trofæet som tysk mester for Flensburg-Handewitt - og så i sin sidste kamp for klubben.

- Jeg har manglet det forpulede mesterskab efter 11 år i klubben. Så det her kan ikke skrives bedre i min sidste kamp, siger Thomas Mogensen til TV3 Sport efter 22-21-sejren over Göppingen i sæsonens sidste kamp. 

Thomas Mogensen er blevet en kæmpe profil i Flensborg, hvor han i løbet af sine mange år i klubben skabt et stort kærlighedsforhold til byen og ikke mindst de mange håndboldgale mennesker i den nordtyske by.

- Jeg elsker de fans hernede. De har betydet alt for mig. Jeg har jo brugt dem meget aktivt gennem hele min tid i klubben, så at jeg kunne give dem den her oplevelser betyder så meget. Det er så vildt at stå med titlen nu, siger Mogensen. 

Fra næste sæson vender Thomas Mogensen hjem til den danske liga, hvor han skal tørne ud for de danske mestre fra Skjern Håndbold.