Håndbold

Fik ny kontrakt trods langtidsskade: - Det er jeg sindssygt stolt over

René Rasmussen må sidde ude med en skade i næsten et år. Alligevel har han fået en ny treårig kontrakt med Skjern Håndbold.

Han har allerede spillet hele 10 sæsoner i klubben.

Og nu kan den populære højrefløj, René Rasmussen, se frem til endnu tre af slagsen i den vestjyske mesterklub.

- At jeg kan være en del af Skjern håndbold de næste tre år, betyder meget for mig, og jeg tror da også, de er glade for, at jeg bliver, siger René Rasmussen til TV 2 SPORT

Den rutinerede Skjern-fløj har haft en stor sæson for de stærke vestjyder, og det har blandt andet resulteret i landsholdsdebut og en kåring som årets spiller i klubben.

Men i april sluttede eventyret brat, da han i en slutspilskamp rev akillessenen over  i et uheldigt spring fra fløjen.

- Det har jo været en rutsjebane af en anden verden det her. At gå fra nogle gode kampe for Skjern i Champions League og i ligaen til at blive ramt af sådan en skade her. Så kan man ikke falde dybere.

En overrevet akillessene kan tage helt op mod et år for sportsfolk at komme sig over, og den nu 28-årige René Rasmussen har da heller ikke været uden bekymringer for sin fremtidige karriere.

- Det er klart, at tanken strejfer én, at man lige pludselig står her med en akillessene, der tager seks måneder til et år, og man så har kontraktudløb til næste sommer. 

- Med sådan en skade her finder man jo også ud af, hvor stor betydning man har. Og det var vigtigt for mig at vide, at jeg ikke bare er sådan lige at erstatte, og at de gerne ville forlænge med mig. Det er jeg sindssygt stolt over.

Men nu har klubben altså meldt klart ud, at de ikke har tænkt sig at opgive fløjspilleren i de kommende år.

- Vi kender jo hans fysiske formåen, og vi kender også hans vilje og evne til at ville genoptræne og tage det seriøst, lyder det fra bestyrelsesformand i Skjern, Carsten Thygesen.

- Vi er helt sikre på, at han kommer tilbage på sammen niveau som tidligere. Vi tror faktisk, han kan udvikle sig endnu mere.

René Rasmussen har netop fået foden ud af bandagestøvlen efter otte uger, og selvom han gerne vil tilbage på håndboldbanen hurtigst muligt, ved han godt, der er lang vej endnu.

- Jeg er en meget utålmodig person, så man kunne godt tænke sig at være klar i december. Men det er rart at have folk omkring sig, der trækker lidt i snoren og siger, vi lige skal vente og se. Men så jeg håber på omkring februar.

Den danske herreliga starter igen til september. Hvornår vi igen får René Rasmussen at se i aktion for de grønne vestjyder, må tiden vise.