Håndbold

Stregkæmpe genoptager karrieren hos de danske mestre

Skjern Håndbold har skrevet kontrakt med stregspiller Benjamin Jakobsen, der ellers stoppede karrieren for mere end tre år siden på grund af skader.

Den kommende sæson skal 27-årige Benjamin Jakobsen tørne ud for Skjern Håndbold.

Han gør dermed den norske landsholdsanfører Bjarte Myrhol og danske Christoffer Cichosz selskab på stregen, og han glæder sig til igen at skulle bidrage på håndboldbanen.

- Jeg ser frem til at trække Skjern-trøjen over hovedet og komme tilbage på banen efter fire år udelukkende med genoptræning, ligesom jeg også glæder mig til at bidrage til den bundsolide vestjyske klubkultur, siger Benjamin Jakobsen i en pressemeddelelse fra Skjern Håndbold.

Også Skjerns cheftræner Ole Nørgaard glæder sig over sin nye stregspiller.

- Benjamin havde et stort potentiale med en lys fremtid, inden han blev ramt af flere alvorlige skader. Han har været ude af gamet i nogle år, men er nu tilbage i fuld træning, siger Ole Nørgaard i pressemeddelelsen.

- Det er en god aftale for både os og Benjamin. Vi får en værdifuld træningsspiller ind i truppen, som får muligheden for at komme tilbage til tophåndbolden. Det er win-win.

Ole Nørgaard har tidligere haft Benjamin Jakobsen under sine vinger, da han trænede ham på det danske ungdomslandshold.

Skjern Håndbolds aftale med Jakobsen løber et år.

Benjamin Jakobsen har tidligere spillet for Bjerringbro-Silkeborg og Skanderborg Håndbold. På grund af flere alvorlige skader blev han i vinteren 2014 enig med BSV om at ophæve samarbejdet.