Håndbold

Skjern henter VM-bronzevinder

Skjern Håndbold har hentet den slovenske venstreback og landsholdsspiller Jan Grebenc på en to-årig kontrakt.

Den 195-centimeter høje bagspiller Jan Grebenc skal i den kommende sæson banke scoringer ind for de danske mestre, Skjern.

Jan Grebenc var en del af det slovenske VM-hold, der i 2017 vandt bronze. Her satte han selv sit aftryk med tre mål i VM-bronzekampen mod Kroatien.

Sloveneren kommer fra slovenske Gorenje Velenje, som var vestjydernes modstander i Champions League-gruppespillet i sidste sæson. Med den nye tilknytning har Skjern samtidig fuldendt sin trup til 2018/2019-sæsonen, det slår de fast:

- Med Jan Grebenc får vi tilført en spiller med international rutine fra både klub- og landshold og som samtidig er yderligere udviklingsbar. Jan har skudkraften og farten i sit spil som sine primære spidskompetencer, som vi umiddelbart ser som direkte overførbare til vores kollektive spil.

- Vi glæder os alle til sammen med Jan at forarbejde og forfine hans kompetencer yderligere i løbet af hans ophold i Skjern Håndbold, siger cheftræner Ole Nørgaard i en pressemeddelelse.

Dermed bliver det en stærk bagkæde, som Skjern kan præsentere i næste sæson, hvor der også er navne som Kasper Søndergaard, Eivind Tangen, Thomas Mogensen, Jesper Konradsson og Jonathan Stenbäcken.

Selv glæder hovedpersonen sig da også til det nye eventyr:

- Skiftet til Skjern Håndbold er et skridt op i min karriere. Jeg er parat til at give alt for at hjælpe klubben og gøre fansene stolte ved at vinde medaljer og opnå succes i Champions League, siger Grebenc.