Håndbold

KIF Kolding henter målmand: - Jeg måtte forfølge denne spændende mulighed

KIF Kolding får tilgang af klubbens tidligere målmand Anders Petersen til den kommende sæson.

KIF Kolding har hentet målmand Anders Petersen tilbage til klubben til den kommende sæson.

Den 35-årige målvogter har tidligere spillet i klubben i ni år fra 2002 til 2011. Siden har han spillet i HC Midtjylland, Team Tvis Holstebro og senest i Sønderjyske.

- Vi får en spændende og rigtig god blanding af talent og erfaring på målmandsposten med tilgangen af Anders.

- Anders har mange års erfaring fra den danske liga, og så har han stadig masser af gode år foran sig på den position, siger KIF's cheftræner, Lars Frederiksen.

Ville følge 'spændende mulighed'

Om skiftet siger målmanden selv således.

- Efter en god og positiv snak med Lars Frederiksen og Anders Oechsler blev jeg hurtig overbevist om, at jeg måtte forfølge denne spændende mulighed. Jeg ser frem til igen at blive en del af KIF Kolding, en klub der har givet mig så meget i min håndboldopvækst.

- Jeg håber, at jeg kan være med til at sætte de første sten i det nye KIF, så vi kan bygge videre på denne fantastiske traditionsklub. Jeg glæder mig til igen at spille i Sydbank Arena og møde mine nye holdkammerater samt klubbens fans og samarbejdspartnere, siger Anders Petersen til KIF Koldings hjemmeside.

Klubben oplyser samtidig, at den ikke har kunnet nå til enighed med målmand Søren Haagen om en kontraktforlængelse, og dermed forlader han klubben.