Håndbold

Ribe-Esbjerg henter 44-årig ligaveteran

Søren Haagen vender tilbage til Ribe-Esbjerg, hvor han havde et succesfuldt ophold i 2016/17-sæsonen.

44-årige Søren Haagen har fundet en ny klub.

Det er det storsatsende hold Ribe-Esbjerg, som har hentet ham ind på en etårig aftale. Det skriver klubben i en pressemeddelelse.

Han spillede senest i klubben for to år siden, og det var så god en oplevelse, at holdet har hevet ham ind igen.

- Selvom Søren er blevet et år ældre siden da, har han bestemt stadig noget at byde ind med. Han er en rutineret herre, som har prøvet rigtig meget og en god fyr at have i truppen, udtaler eliterådsformand Sune Agerschou i en pressemeddelelse.

Ribe-Esbjerg råder i forvejen ellers over to kompetente målmænd i form af Søren Rasmussen og Tim Winkler. Agerschou oplyser dog, at der fortsat vil være en rolle for Haagen, som imponerede i den første del af kalenderåret for KIF Kolding København.

- Vi så i sidste sæson i KIF Kolding endnu engang, hvor højt et niveau han har - særligt i forårssæsonen spillede han rigtigt stærkt. Med aftalen med Søren sikrer vi også, at vi ikke er så sårbare på målmandsposten, hvis uheldet skulle være ude. Det er en meget stærk målmandstrio, vi får, siger Agerschou.

På trods af sin høje alder havde Søren Haagen flere tilbud, som han har overvejet. 

- Jeg havde egentlig pakket håndboldtasken væk, men så bød der sig pludselig flere muligheder til. Jeg har tidligere haft næsten 12 år, der forsvandt ud af mit håndboldliv på grund af sygdom, så jeg nyder bare, at jeg nu har nogle flere år i den anden ende.

Søren Haagen har udover Ribe-Esbjerg og KIF Kolding København tidligere i karrieren spillet for GOG, THW Kiel, Flensburg-Handewitt og Mors-Thy.