Håndbold

Dalby 'overstrålede alle' i comebackkamp

Den nybagte mor blev topscorer, da Randers HK slog 1. divisionsholdet Roskilde og spillede sig i pokalkvartfinalen.

I 10 måneder har Camilla Dalbys liv handlet mest om barsel, baby og bleskift, men nu handler det igen også om håndbold for den tidligere landsholdsspiller, der tirsdag aften gjorde comeback for Randers HK. 

Og hvilket comeback. 

Den 30-årige, nybagte mor scorede ni mål på 11 forsøg og blev topscorer i Randers HK's sejr på 32-23 over Roskilde i pokalturneringens 1/8-finaler. 

- Hun har ikke glemt, hvor målet står. Hun var vores klart bedste spiller i dag, siger Randers-træner Niels Agesen efter sejren.

- Et rigtig flot comeback. Hun overstrålede faktisk resten af holdet, mener træneren. 

Camilla Dalby har ikke spillet en håndboldkamp siden oktober sidste år. I april fødte hun sønnen Oliver, der er den tidligere landsholdsspillers første barn. 

- Det er dejligt at være tilbage. Jeg føler, det er her, jeg hører til, og det er dejligt stadig at mærke det i en alder af 30 år - at det stadig kribler i maven, siger hun. 

- Jeg kan godt mærke, at jeg er brugt. Ryg og mave er stadig ikke helt så stærke, så de var inden, så lige nu tager jeg simpelthen én kamp ad gangen for stille og roligt at finde mit eget niveau - og så se, om jeg kan lægge et lag på ved, at jeg måske har fået mere ro i mit liv nu, siger Camilla Dalby til TV 2 SPORT.

Camilla Dalby og kæresten Kasper stod i februar frem og fortalte om deres kamp for at få børn - en historie om tre ufrivillige aborter og en personlig krise, der i lang tid påvirkede Camilla Dalby i hendes job som profileret håndboldspiller i Randers HK. 

Du kan læse historien fra februar her:

Den nye sæson i HTH Go Ligaen for kvinder begynder for Randers HK's vedkommende den 29. august, når kronjyderne får besøg af sidste sæsons DM-sølvvindere fra Odense.