Håndbold

Skade holder KIF-spiller ude på ubestemt tid

Den nye KIF Kolding-spiller Martin 'Mauer' Larsen bliver ikke klar til sæsonstart, da han har alvorlige rygproblemer.

En af de spillere, der skulle være med til at sikre KIF Kolding en god start på sæsonen, bliver som minimum ikke klar til åbningskampen mod Lemvig.

25-årige Martin 'Mauer' Larsen har altid haft problemer med ryggen, men nu har det udviklet sig i en langt mere alvorlig retning, skriver JydskeVestkysten.

Til mediet fortæller cheftræner Lars Frederiksen, at undersøgelser har vist, at der formentlig er tale om en diskusprolaps. Det har medført, at bagspilleren er taget helt ud af træningen.

Martin 'Mauer' Larsen var som den eneste ikke med, da KIF Kolding i sidste uge var på træningslejr i Bosnien, og han bliver heller ikke en del af truppen op til sæsonstart.

Lars Frederiksen vil ikke sætte tid på Martin 'Mauer' Larsens skade, som han ellers havde store planer med, nu da klubben har taget afsked med flere markante profiler - heriblandt Bo Spellerberg.

- Jeg havde regnet med at bygge meget af spillet op omkring ham og de kompetencer, han har, siger Lars Frederiksen til JydskeVestkysten.

Martin 'Mauer' Larsen kom til KIF Kolding fra Skanderborg Håndbold denne sommer. Også veteranen Kasper Irming tog turen fra Skanderborg til Kolding for igen at spille for klubben.

KIF Kolding åbner ligasæsonen på udebane mod Lemvig fredag den 31. august.

TV SPORT sender første kamp fra herreligaen søndag den 2. september, hvor GOG tager imod Skjern.