Håndbold

GOG slår Skjern i tæt sæsonåbner

Skjerns sløje sæsonstart fortsatte, da holdet tabte 35-34 mod GOG.

De forsvarende mestre fra Skjern Håndbold har endnu ikke vundet en betydende håndboldkamp i den nye sæson. I den første ligakamp tabte vestjyderne i en tæt kamp 35-34 på udebane mod GOG. 

Efter første halvleg måtte Skjernspillerne gå til pause bagud med 18-14. Et forspring, som blev sikret, fordi en række brændte chancer og tekniske fejl fra de grønblusede satte gang i hjemmeholdets varemærke. Kontrafasen og seks scoringer fra Niclas Kirkeløkke gjorde forskellen i de første 30 minutter.

Efter pausen kom Skjern bedre med - Blandt andet hjulpet på vej af den første videokendelse i dansk ligahåndbold. Da GOG’s nye playmaker nedlagde en helt fri Bjarte Myhol, måtte kampens dommerpar en tur forbi tv-skærmen ved dommerbordet for at se nærmere på forseelsen, som blev fulgt op af et rødt kort til svenskeren.

Derfra lukkede Skjern hurtigt det sydfynske forspring, og resten af kampen skiftedes de to hold nærmest til at score.

Men da kampen skulle afgøres, var hjemmeholdet skarpest, og en spektakulær redning på tomt mål og et afgørende mål fra Lasse Møller var med til at sikre GOG sejren i sæsonens første kamp.

Næste mulighed for ligapoint for Skjern bliver, når de onsdag tager imod mod Mors-Thy Håndbold hjemme i Skjern Bank Arena. Samme dag møder GOG oprykkerne fra TMS Ringsted.