EM håndbold

Her er landsholdets nye trøjer til EM og VM

Dansk Håndbold Forbund præsenterer de to nye trøjer, som Danmarks håndboldlandshold skal spille i til de to kommende slutrunder.

Når Kathrine Heindahl, Mikkel Hansen og resten af de danske landsholdsspillere i håndbold løber på banen til henholdsvis EM- og VM-slutrunden til vinter, så bliver det i spritnye landsholdstrøjer.

I samarbejde med PUMA præsenterer Dansk Håndbold Forbund (DHF) således to nye trøjer, som håndbolddamerne og håndboldherrerne skal jagte medaljer i.

- Vi er rigtig glade for den nye landsholdstrøje, som er blevet gjort langt enklere i designet. Ydermere har PUMA denne gang skabt både en dame- og herrekollektion, hvilket giver spillere bedre mulighed for at vælge den helt rigtige pasform. Denne trøje er lavet til vindere, og den skal nok bidrage til mindeværdige oplevelser blandt fans og spillere, siger Henrik M. Jacobsen, der er direktør i DHF.

Den klassiske røde farve har naturligvis en stor gennemslagskraft, og ligesom fodboldlandsholdet også har præsenteret trøjer med inspiration fra vikingetiden, så er håndboldlandsholdets trøje inspireret af vikingernes utrættelige kampgejst og væbnede beskyttelse, hvilket illustreres gennem en mønstret brynje på brystet af trøjen.

- Jeg er vild med det nye landsholdsoutift. Trøjen sidder langt bedre på kroppen og giver mere frihed og bevægelighed til at udfolde sig på håndboldbanen. Det er en fed variant med det helt rigtige røde look, og jeg glæder mig til at trække den over hovedet til VM, fortæller landsholdsspilleren Rasmus Lauge.

Hos kvindelandsholdets vækker det glæde, at trøjen nu også komme i en udgave specielt til kvinderne:

- Det er en super fed trøje med en lækker facon. Jeg er helt vildt med, at vi har fået en unik trøje, som også er lavet til kvindekroppen, og som har en pasform, som passer bedre til kroppen, siger Bodholt.

Dansk Håndbold Forbund og PUMA forlængede i sidste måned samarbejdet, og det betyder, at håndboldlandsholdene overgår fra datterselskabet PUMA Danmark til moderselskabet PUMA International.

Dermed får de højeste sponsorstatus i og kommer i stald med globale brands som fodboldklubberne Dortmund, Arsenal, AC Milan og Marseille.

- Håndboldherrerne er et af de mest populære sportsbrand på dansk grund, og den udvikling, som dansk håndbold er inde i, vil vi gerne understøtte med vores samarbejde. Derfor har vi valgt at gøre Håndboldlandsholdene til vores flagskib i Norden, siger Ole Lindgaard, der er salgschef i PUMA Danmark.

Kvindernes EM-slutrunde spilles fra 29. november til 16. december i år, mens herrernes VM-slutrunde, der afvikles i Tyskland og Danmark, spilles fra 10.-27. januar i 2019.