Håndbold

Skadede Skjern-stjerner misser vigtig Champions League-kamp

Thomas Mogensen og Kasper Søndergaard sidder begge ude med skader til opgøret mod slovenske Celje i Champions League.

Danmarksmestrene fra Skjern kommer svækkede til opgøret ude mod slovenske Celje i EHF Champions League gruppespil søndag eftermiddag.

Profilerne Thomas Mogensen og Kasper Søndergaard sidder nemlig ude med skader og kommer derfor ikke i spil.

Det skriver DR Sporten.

- Jeg landede på min skulder i kampen mod Mors-Thy og har siden haft en blodsamling i højre skulder ved kravebenet. Når jeg løfter armen gør det ondt. Det går i den rigtige retning, men jeg har stadig brug for et par dage, siger Thomas Mogensen til DR.

Mens Thomas Mogensen håber på at kunne spille igen i næste uge, er udsigterne længere for Kasper Søndergaard

- Jeg fik en fibersprængning i baglåret for efterhånden noget tid siden. Jeg prøvede at spille igen, men mod Mors-Thy gik det galt igen. Så jeg er ude på ubestemt tid, siger Kasper Søndergaard til DR.

Skjern møder Celje søndag klokken 17.

Kampen er den første i Champions League-gruppespillet for begge klubber. Skjern er sammen med Celje havnet i gruppe B, hvor store hold som PSG, Flensburg-Handewitt og Nantes venter det vestjyske hold.