Mette Gravholt dropper igen karrierestop

Fredericia Håndbold får tilgang af Mette Gravholt, som for halvanden måned siden ellers gik på håndboldpension og sagde, at hendes krop var færdig.

Mette Gravholt kan tilsyneladende ikke lade være. Lade være med at binde håndboldskoene, dyppe fingrene i harpiksbøtten og banke bolde ind bag målvogteren.

Det blev nok engang bekræftet tirsdag, hvor hun er blevet præsenteret i førstedivisionsklubben Fredericia Håndbold.

- Vi får en spiller, der har en kæmpe erfaring. Så vi håber, at vi får en dygtig spiller på og uden for banen, som kan hjælpe Mia Nygaard (assistenttræner, red.) og mig, siger cheftræner Ana Razdorov til Fredericia Avisen.

For halvanden måned siden sagde Mette Gravholt ellers stop, da hun offentliggjorde sit andet karrierestop på et år. Men ligesom tilfældet var, da hun stoppede sin karriere sidste sommer, er hun nu igen klar til at trække i en håndboldtrøje.

I sommer begrundede Gravholt, som senest spillede i Team Esbjerg, sit nye karrierestop med, at fysikken manglede.

- Min mavefornemmelse, som jeg stoler meget på, er mere rigtig nu, end den var i sidste sæson. Jeg har ikke lyst til mere. Min krop er også ved at være færdig, sagde Gravholt den 31. juli, hvor hun holdt døren for et comeback på klem:

- Jeg er næsten 100 procent sikker på, det ikke bliver til noget, fordi vi gerne vil have et barn mere. Man kan aldrig vide, hvordan man reagerer, for det hænger mig ikke langt ud af halsen. Jeg tænker bare, det er rart, det ikke er mig, der skal træne.

Nu skal hun dog træne, og trods meldingerne om en færdig krop træner hun ifølge sin nye cheftræner godt med, og hendes form fejler intet.

Da Mette Gravholt for halvanden måned siden gik på håndboldpension, skulle hun begynde som lærer for en 1. klasse på Harte Skole i Kolding, hvor hun skulle undervise i matematik, idræt og natur/teknik. Om hun fortsætter med dette, går meldingerne ikke på.

TV 2 SPORT har uden held forsøgt at få en kommentar fra Mette Gravholt.