Håndbold

'Mulle' alvorligt skadet - forventes ude i flere måneder

29-årige Kristina 'Mulle' Kristiansen har brækket hånden og meldes umiddelbart først tilbage mod slutningen af året.

Nykøbing Falster har fået en perfekt start på den nye sæson, hvor det er blevet til otte sejre af ligeså mange mulige i både dameligaen og pokalturneringen.

Nu har glansbilledet fået en gevaldig rids, efter playmakeren Kristina 'Mulle' Kristiansen har brækket hånden. Det skriver Nykøbing Falster Håndboldklub på sin Facebook-side.

- 'Mulle' skal opereres nu på onsdag, og så venter der seks uger i gips og herefter en genoptræning. Vi har et begrundet håb om, at 'Mulle' igen er på toppen, når Santander Final4 (pokalturneringen, red.) venter den 29. og 30. december, skriver klubben.

Det var i kampen torsdag aften mod TTH Holstebro, at det gik galt. Nykøbing Falster vandt kampen 33-32 og udbyggede altså sin stime til otte sejre i træk.

I ligaen har 'Mulle' leveret 16 mål i de første seks kampe i denne sæson, hvoraf de syv er sat ind på straffekast.

På assistlisten ligger hun helt i toppen i hele ligaen med 26 frispilninger til holdkammeraters scoringer. Kun Team Esbjergs Kristina Liscevic kan matche det niveau.

Nykøbing Falster fører lige nu ligaen med 12 point sammen med Odense Håndbold. Næste kamp er hjemme mod Ajax København den 5. oktober, da der lige nu er landskampspause.