Håndbold

- Den sad bare lige i skabet, siger fløjspiller efter sejr

Landstræner Klavs Bruun Jørgensen og fløjspiller Trine Østergaard glæder sig over sejren, selvom det blev lidt mere spændende i anden halvleg.

- Den sad bare lige i skabet i dag.

Højrefløjen Trine Østergaard og resten af det danske landshold kunne knytte næverne og juble over deres første sejr i Golden League-turneringen.

De danske håndboldkvinder fik en god start, da de torsdag slog verdensmestrene fra Frankrig med 24-21. 

Danmark var klart bedst i første halvleg, og de førte med 14-9 ved pausen. Franskmændene kom bedre med i anden havleg, men overordnet set var det en flok glade danskere, der gav interview efter kampen.

- Jeg synes bestemt, at det var en en god test for vores landshold. Det var et glimrende fransk hold, og vi kunne sagtens se, at de manglede Alexandra Lacrabère især. De manglede også på Amandine Leynaud i målet, men de er stadig et godt hold, så jeg er meget godt tilfreds, siger landstræner Klavs Bruun Jørgensen til TV 2 SPORT.

- Vi fik lidt problemer med at lave mål i anden halvleg. Der var ellers relativt godt flow i de chancer, vi fik lavet. Og så havde vi en periode, hvor jeg ikke synes, at vi fik angrebet ordentligt, og det udnyttede franskmændene. Vi gav en lille smule for meget væk, men heldigvis holdt vi fast.

Det er længe siden, at jeg har fået så mange afleveringer og assists

Trine Østergaard

Højrefløjen Trine Østergaard kom også godt i gang i Golden League-turneringen, hvor det blev til fem mål på fem forsøg.

Og det glæder Østergaard, der til dagligt spiller i Odense Håndbold, da hun tidligere har haft svært ved at komme til chancer.

- Det er længe siden, at jeg har fået så mange afleveringer og assists, så det var super sjovt. Jeg føler jo altid, at jeg er en del af kampen, men jeg føler, at jeg kan biddrage lidt ekstra, og det er altid dejligt.

- Jeg har gået og haft problemer med min skulder, men den er først for alvor god igen nu, siger Trine Østergaard.

Danmarks næste modstander i Golden League-turneringen er Polen. Den kamp kan du se på TV 2 og TV 2 PLAY lørdag klokken 16.10.