Håndbold

Barcelona træner i København - strandet på grund af politiaktion

Håndboldspillerne fra Barcelona træner lige nu i Frederiksberghallen, da holdet ikke kan rejse videre til Sverige på grund af politiaktionen.

Casper U. Mortensen, Lasse Andersson og resten af håndboldspillerne fra Barcelona måtte fredag aften se sig nødsaget til at træne i Frederiksberghallen.

Den catalanske klub skulle nemlig have været rejst til Sverige, hvor de skal møde svenske Kristianstad i Champions League, men da en politiaktion har spærret store dele af Sjælland af fredag eftermiddag og aften, er deres rejse blevet stoppet.

Derfor har de valgt at tage en aftentræning i den sjællandske hal. Det fortæller Janni Møller Thomsen, der er direktør i København Håndbold, til TV 2 SPORT. 

Det skulle være Lasse Andersson, der har skabt muligheden for, at Barcelona kan træne i hallen. Han har tidligere spillet i FIF Håndbold, som har hjemmebane i Frederiksberghallen. Casper U. Mortensen spillede også som ungdomsspiller i FIF.

Fredag aften har Casper U. Mortensen skrevet en opdatering på Twitter, hvor han takker for lån af hallen.

Jagter sort svensk bil med tre personer

Grunden til, at Barcelona-spillerne lige nu er fanget i København, er, at politiet og Forsvaret i løbet af fredag eftermiddag har haft gang i en landsdækkende aktion, hvor de jagter en sort svensk bil samt tre personer.

I forbindelse med den omfattende aktion blev Storebæltsbroen lukket helt ned, mens Øresundsbroen blev lukket i retning mod Sverige, og derfor kunne Barcelona-spillerne ikke komme afsted.

Begge broer er dog kort før klokken 16 blevet åbnet for al trafik igen - dog med kilometerlange kødannelser, så rejsende skal forvente længere rejsetid. Og det gælder altså også Barcelona.

Efter planen skal Barcelona møde Kristianstad lørdag klokken 19.30.