Håndbold

'Taknemmelig og stolt' GOG-keeper stopper karrieren efter sæsonen

GOG-målmand Ole Erevik stopper karrieren efter denne sæson.

Én af håndboldligaens bedste mellem stængerne stopper karrieren ved udgangen af denne sæson.

Det er hos den sydfynske klub GOG, man skal på jagt efter en ny keeper. Den karismatiske norske målmand Ole Erevik har nemlig besluttet at stoppe karrieren, når hans kontrakt med GOG udløber til sommer.

- Når jeg åbner passet og kigger på første side, så står der en alder, og den siger, at jeg er dobbelt så gammel som mange af de andre her på holdet. Men det var ikke skrevet i sten, at det var nu, det skulle være, fortæller nordmanden i en video på klubbens Facebook-side.  

- Jeg har haft muligheden for at fortsætte, det har jeg også udtrykt stor taknemmelighed for overfor klubben. Men jeg har vurderet fordele og ulemper og er nået frem til, at det her er den rigtige beslutning.

Senest viste 37-årige Erevik dog, at han trods en fremskreden alder stadig kan være med på topniveau, da han stod en brandkamp mod Aalborg Håndbold.

Ole Erevik stopper karrieren

En legende takker af efter sæsonen! 🙏 GOGs karismatiske målmand Ole Erevik stopper karrieren, når kontrakten med GOG udløber til sommer. Tillykke til Ole for en fantastisk karriere 👏👏👏 - vi krydser fingre for at den sidste sæson bliver lige så fantastisk 🏆

Posted by GOG on Thursday, September 27, 2018

Derfor er beslutningen da også en, man ærgrer sig over på direktionsgangene i GOG .

- Han kom hertil med en stor vilje og gejst til at vinde kampe. Og vi er utrolig ærgerlige over, at Ole stopper. Men vi er glade for, at han gør det hos os. Vi har selvfølgelig respekt for beslutningen og ønsker ham alt mulig held og lykke i det civile liv, udtaler direktør Kasper Jørgensen.

Det er ikke kun blevet til kampe i gult for Ole Erevik.

I den norske landsholdstrøje har Erevik spillet 184 kampe og kom til GOG inden starten på sidste sæson. Dermed når han at spille to sæsoner for fynboerne. 

 - Jeg er glad for, at jeg har fået muligheden for at spille her i GOG, og jeg er meget stolt over at have fået lov til at spille i en klub med så meget historie.

Erevik og GOG fører håndboldligaen a' point med Aalborg Håndbold og TTH efter 6 kampe.