Håndbold

Landsholdsspiller udgik med store smerter - træner frygter alvorlig skade

Playmakeren Mia Rej måtte lørdag udgå med det, der ligner en alvorlig knæskade i Golden League-kampen mod Polen.

Der gik bange anelser igennem både publikum, spillere og trænere, da Danmarks Mia Rej i lørdagens Golden League-kamp mod Polen måtte udgå med store smerter. 

Få minutter efter pausen forsøgte København Håndbold-spilleren sig med en rullefinte, men måtte i stedet lægge sig på halgulvet i Aarhus med det, der kunne tyde på en alvorlig knæskade. 

Det er pisse synd for hende. De kommende måneder er noget, hun har drømt om

Claus Mogensen

En situation, der selv påvirkede den danske landstræner, Klavs Bruun Jørgensen. 

- Jeg kunne godt mærke, det var noget rigtig møg. Også når man tænker på måden, det skete på. Jeg ved, at Rej har kæmpet benhårdt for at nå til det punkt, hvor hun er nu, siger landstræneren til TV 2 SPORT og noterer sig tidspunktet, det sker på. 

- Hun skulle til at spille Champions League, som hun altid har drømt om. Og ikke at jeg kunne love hende en plads overhovedet, så var hun i nærheden af en tur til EM, så at det skal ske nu - og at det i det hele taget skal ske - er selvfølgelig så sindssygt ærgerligt. 

Mia Rej, der sidste sæson var én af de helt store profiler på København Håndbolds mesterhold, har tidligere kæmpet med en korsbåndsskade. Og hendes træner i København, Claus Mogensen, frygter nu, at det er tilfældet igen. 

- Jeg så ikke, hvad der skete, men jeg kunne se, at hun havde en voldsom reaktion bagefter. Jeg ved, at hun er meget varsom med sit knæ, som hun har haft korsbåndsskadet i tidligere. Jeg frygter, det er det. 

- Det er pisse synd for hende. De kommende måneder er noget, hun har drømt om. Et eventuelt EM og Champions League. Hvis det koster det, så er det fandeme synd for hende, siger Claus Mogensen. 

Det er endnu uvist, om der er tale om en korsbåndsskade. 

Danmark tabte lørdagens kamp mod polakkerne med 23-21, efter de var foran med en enkelt til pausen. 

Danmark måtte indkassere et nederlag på 21-23 til Polen i Golden League. Her kan du se kampens afslutning. Video: Miklas Ravn Campbell