Ærgerlig landstræner efterlyser tro på tingene: - Vi kan slå Norge

16x9
Klavs Bruun Jørgensen har ikke prøvet at besejre suveræne Norge som dansk landstræner. Foto: Norde Ernst Van / Ritzau Scanpix

Klavs Bruun Jørgensen tror på, at Danmark er lige så gode som Norge. Landsholdsspillerne skal bare to på, det kan lade sig gøre.

De danske håndboldkvinder har endnu ikke slået Norge med Klavs Bruun Jørgensen bag roret. 

Det blev der heller ikke lavet om på søndag eftermiddag, da Danmark måtte se sig slået med 20-25 mod VM-sølvvinderne ved Golden League-stævnet på hjemmebane. 

Og det ærgrer den danske landstræner. 

- Jeg mener godt, vi kan slå Norge. Og det er det, vi har brug for. I mine øjne er der selvfølgelig alle mulige taktiske og tekniske ting, der kan justeres, men det, der er vigtigst, er, at skal tro på, vi kan slå Norge, siger Klavs Bruun Jørgensen til TV 2 SPORT. 

- Vi skal give dem nogle tæsk, for det kræver det, hvis vi skal have en chance. Men jeg er ærgerlig over, at vi ender med at tabe, siger han videre. 

Danmark var i perioder godt med i kampen, hvor de kun var bagud med to til pausen. Men da det kun blev til otte mål i anden halvleg, så var det nordmændene, der kunne juble over sejren. 

- Der er masser af ting, jeg er tilfreds med, men jeg er selvfølgelig ikke tilfreds med, at vi kun scorer 20 mål, siger Klavs Bruun Jørgensen og fortsætter: 

- Der var masser af forsvarsting, jeg var godt tilfreds med, og der var også perioder i angrebet der fungerede godt. Men der var for lange perioder, hvor vi ikke lavede nok mål. 

Danmark åbnede Golden League-stævnet med en sejr over Frankrig, inden det blev til nederlag mod både Polen og Norge. Det betyder, at danskerne sluttede som nummer tre i turneringen, som nordmændende vandt. 

Næste gang Klavs Bruun Jørgensen indkalder til samling er i november, når Danmark spiller Møbelringen Cup i Norge som optaktsturnering til december måneds EM i Frankrig.